Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Betafence Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Zomerklussen met Betafence: zelf je afrastering plaatsen wordt kinderspel

Bekafor Classic antraciet

Foto: Betafence Belgium NV

Zenturo gevulde wand

Foto: Betafence Belgium NV

Fortinet dubbele draaipoort

Foto: Betafence Belgium NV

Wil je deze zomer de handen uit de mouwen steken en zelf de omheining van je keuze om je tuin plaatsen? Dan heeft Betafence goed nieuws! De specialist in omheiningen voor onder meer residentiële toepassingen ontwikkelde immers een aantal handige montagefilmpjes. Welke Betafence-omheining je ook kiest, het installeren ervan wordt nu nog eenvoudiger. En je houdt lekker veel tijd over om te genieten van vakantie in je tuin. Succes! 

Geen stress!

De montagefilmpjes van Betafence zijn handleidingen in beeld, met stap voor stap begeleiding. Sta je op het punt een Betafence-omheining te plaatsen, neem dan eerst een kijkje op https://www.youtube.com/playlist?list=PLAB4A621736F3F360 voor het filmpje over de afrastering die jij klaar hebt staan.

Er zijn filmpjes voor het installeren van de paneelafsluiting Bekafor Classic en voor het plaatsen van een Pantanet Family-omheining op basis van tuingaas op rollen. Daar blijft het niet bij, want ook de montage van het Zenturo-afrasteringssysteem wordt in een filmpje uit de doeken gedaan. Dan hebben we het natuurlijk over de Zenturo- of Zenturo Super-panelen, en Zenturo Super als gevulde wand inclusief het unieke Zenturo-paalsysteem. Ook wie een Fortinet-draaipoort wil plaatsen, wordt niet aan zijn lot overgelaten want, je raadt het al, daarvan werd eveneens een filmpje gemaakt!

Makkelijk!

Gebruiksvriendelijkheid. Het is een troef die ook in de installatiefilmpjes centraal staat. Geen theorie of saaie opsomming van wat je moet doen, maar duidelijke richtlijnen ondersteund door heldere praktijkbeelden. Handig!

Zeg nu zelf, waar elders vind je zo’n handige leidraad als op https://www.youtube.com/playlist?list=PLAB4A621736F3F360 ? Iedereen kan het! Zelfs wanneer het terrein specifieke ingrepen vereist. Hoe een hoek maken? Of hoe bevestigen op een voetstuk? Installatie op een helling of tegen een muur? Gewoon even het filmpje bekijken en de hele installatie loopt van een leien dakje.

De Betafence-installatiefilmpjes staan ook op www.wezooz.be , inclusief praktische informatie van tuinspecialist Ivo Pauwels.

Waar wacht je nog op? Veel klusplezier deze zomer!

Wat schreef de Livios-redactie over tuinafsluiting?