Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Betafence Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Origineel en creatief in de tuin

Een perfecte mix van natuurlijke materialen en een strakke belijning. Dat is de trendy bijdrage die Betafence met de Gabion Box levert aan de hedendaagse tuin. Een absoluut originele vormgever met tal van toepassingsvarianten.

Op zoek naar een gestileerd en toch natuurlijk decoratie-element voor uw tuin? Dan is de Gabion Box zeker iets voor u!

Van plantenbak tot tuintafel

U kent ze vast van hun oorspronkelijke toepassing in wegen- en waterbouw. De stevige en natuurvriendelijke schanskorven aan de kant van de weg die bestuurders in rotsachtige gebieden een veilige doorgang verlenen. Sinds kort hebben ook tuinliefhebbers de decoratieve mogelijkheden van deze schanskorven ontdekt. Er zijn eindeloos veel toepassingen met alvast één gemeenschappelijke troef: een aparte uitstraling voor elke tuin.

Van terras tot gazon

De Gabion Box is er in twee varianten en wordt zodanig voorgemonteerd dat iedereen er creatief mee aan de slag kan. De flexibiliteit van de schanskorven is de basis voor uw grenzeloze fantasie. Verschillende korven naast of op elkaar, gevuld met grote of kleinere stenen, in een uniforme kleur of een aan de omgeving aangepaste schakering. Decoratieve vrijheid voor alle windstreken!