Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Betafence Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Veilig spelen in de tuin

Een tuin met een vijver is een tuin vol leven. Zo’n waterpartij is een onweerstaanbare aantrekkingspool voor de allerkleinsten en dus ook een gevaarlijke valkuil. Omdat u als bezorgde ouder geen ogen op uw rug heeft, kiest u voor een betrouwbare afrastering die echter geenszins het esthetische karakter van de tuin aantast.

Echt genieten!

Dankzij Pantanet Family wordt het écht genieten tussen het groen, ook als u een vijver hebt. Het Pantanet-systeem, bestaande uit geplastificeerd gelast gaas op rollen en de bijhorende Bekaclip-palen, zorgt immers voor een duurzame afrastering van elke waterpartij. De krimp in het midden van elk maas en de tweede zelfkantdraad boven- en onderaan bieden extra stevigheid. Dankzij de bevestigingsstrips op de palen is een snelle plaatsing met een optimaal aangespannen gaas gegarandeerd. Pantanet Family is verkrijgbaar in verschillende rolhoogtes. Het systeem is helemaal af en veilig in combinatie met een Betafence-draaipoort.

En wilt u uw kroost beschermen tegen scherpe rozendorens of giftige planten? Dan biedt ook hier de aanleg van een tuinkamer met Pantanet-afrastering de ideale oplossing. U houdt de kinderen weg van het gevaar, maar behoudt dankzij de doorzichtige afrastering wel een ongehinderde kijk op uw borders.

Voor een geruststellende veiligheid langs de straatkant kiest u best voor de Bekafor Classic-paneelafsluiting. De tuin behoudt zijn openheid, terwijl uw oogappels toch binnen de veilige grenzen van hun speelplek blijven!