Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Betafence Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Veiligheid en privacy in de tuin

Een veilige thuishaven waar het rustig toeven is, is van onschatbare waarde. Met Bekafor Classic en Bekafor Collfort ligt het binnen handbereik!

Uw huis en tuin beveiligen zonder het gevoel te krijgen in een versterkte burcht te wonen; het kan met Bekafor Classic en Bekafor Collfort. Ongewenste bezoekers blijven buiten, terwijl de kinderen op vertrouwd terrein spelen. Gaat u voor de openheid van Bekafor Classic of voor de privacy van Bekafor Collfort? Of voor beide? Bekafor Classic en Bekafor Collfort sluiten immers naadloos op elkaar aan. Zo creëert u een open tuin mét knusse hoekjes waar u ongestoord kan lezen of wegdromen!

Hedendaagse kleuren en materialen

Bekafor Classic; een duurzame, stevige en sobere paneelafsluiting die prima tot haar recht komt in residentiële omgevingen. U kiest voor het discrete groen dat perfect aansluit bij uw tuin, voor het contrastrijke wit dat de architectuur benadrukt of voor de eigentijdse metaaltint van het nieuwe antracietgrijs.
Wenst u meer privacy? Schuif dan Bekafor Collfort houten latten tussen de mazen van de Bekafor Classic omheining. Het geïmpregneerde dennenhout vraagt geen onderhoud en wordt discreet bevestigd met verzinkte houtschroefjes of nietjes. Het resultaat mag gezien worden... aan beide zijden! Naadloos in het verlengde van de omheining zorgen de Bekafor Classic of Bekafor Collfort poorten voor een elegante toegang. Extra’s als hoekklemmen en muurbevestigingen maken van uw Bekafor Classic dé oplossing voor alle situaties!