Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Betafence Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Betafence-tips voor de doe-het-zelver!

De installatiefilmpjes tonen je hoe het moet

Foto: Betafence Belgium NV

Stap per stap bouw je zelf je omheining op

Foto: Betafence Belgium NV

Ben je een beetje handig? Steek je graag de handen uit de mouwen? Dan lukt het je vast om zelf je Betafence-omheining en/of poort te installeren. Hun handige doe-het-zelfgidsen en montagefilmpjes wijzen je de weg. Al kan je het natuurlijk ook overlaten aan een professional.

Doe-het-zelfgids
Niet vies van het betere kluswerk? Waarom dan zelf je omheining niet in elkaar knutselen? Het Betafence-assortiment bevat alles wat je nodig hebt om met goed resultaat zelf je omheiningen te plaatsen, poorten te installeren en op het eerste gezicht moeilijke klussen te klaren. In de doe-het-zelfgidsen vind je een uitgebreide montagebeschrijving van de verschillende producten. Vraag ze aan via info.benelux@betafence.com

Installatiefilmpjes
Of heb je een eerder visueel geheugen? Dan zijn de klusfilms vast iets voor jou! Betafence toont je hoe je stap per stap bijvoorbeeld een Bekafor Classic paneel, Zenturo wand, Plasitor draadafsluiting of zelfs een Fortinet draaipoort monteert!

Verdelers en plaatsers
Klaar om aan de slag te gaan? Met deze tool vind je alle verdelers in jouw omgeving.
Geboren met twee linkerhanden? Of laat je dit soort klusjes toch liever over aan een professional? Zoek dan een professionele plaatser bij jou in de buurt!

Gratis tuinomheining!
Of je ’t nu zelf doet of niet, een gratis tuinafrastering is altijd mooi meegenomen. Betafence geeft jou dankzij hun Batibouwactie - die loopt tot 20/12/2013 - de kans om je omheining terug te winnen! Nieuwsgierig?

Wat schreef de Livios-redactie over tuinafsluiting?