Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Betafence Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Betafence tuinpoorten zijn het sluitstuk van elke afsluiting

Enkele Fortinet draaipoort

Foto: Betafence Belgium NV

Dubbele Fortinet draaipoort

Foto: Betafence Belgium NV

Zenturo dubbele draaipoort

Foto: Betafence Belgium NV

Bekafor Classic dubbele draaipoort

Foto: Betafence Belgium NV

Decofor enkele draaipoort

Foto: Betafence Belgium NV

Dat Betafence gevoel heeft voor esthetiek, bewijst de aandacht die de wereldmarktleider in omheiningen heeft voor detail en afwerking. Eén aspect daarvan is de combinatie afrastering en poort. Beide zijn niet alleen mooi in harmonie met elkaar, het geheel kan ook perfect worden afgestemd op elke woonstijl. En … over oog voor detail gesproken, zelfs het scharnier- en sluitsysteem van elke poort getuigt van doordacht design! Maak kennis met de Betafence-tuinpoorten.

Fortinet® 

Wie een harmonieus geheel wil creëren met zijn afrastering op basis van Pantanet®, Fortinet® of Plasitor® tuingaas op rol, kiest voor een enkele of dubbele Fortinet®-draaipoort. Elegant door zijn minutieuze afwerking, stevig dankzij de sterke constructie van poortvleugels, palen en hoogkwalitatieve toebehoren.

Bekafor® Classic

De naam zegt het al, dit type afrastering en poort behoort tot de klassiekers binnen het Betafence-assortiment. De draaipoorten zijn beschikbaar in enkele en dubbele uitvoering en sluiten helemaal aan bij de gelijknamige paneelafsluitingen. Het kader bestaat uit een vierkante buis (40 x 40 mm) waarop een paneel in de typische Bekafor® Classic-vulling werd gelast. Resultaat is een stevige constructie én een harmonieuze omheining.

Wie gaat voor meer privacy, trekt de Collfort-vulling van de afrastering ook door in de enkele Bekafor® Collfort-draaipoort.

Bekafor® Essential

Deze residentiële poort met kader uit vierkante buis en gelaste gaasvulling is mooi te combineren met elke Bekafor®-paneelafrastering, maar bijvoorbeeld ook met een Pantanet®-tuingaasafrastering. Eenvoudig, stevig en makkelijk te plaatsen, deze enkele draaipoort.

Decofor®

Het design van de Decofor®-poorten sluit dan weer perfect aan bij de Decofor® Arco- en Decofor® Recto-panelen. In zowel enkele als dubbele uitvoering vallen deze draaipoorten op door hun uitzonderlijk stevige geheel van kader, poortvulling en paalsysteem. Bovendien levert het beperkte aantal toebehoren een snelle plaatsing op.

Zenturo®

De kadervulling van de Zenturo®-draaipoorten vormt een stijlvol geheel met zowel de Zenturo®- als de Zenturo® Super-paneelafsluiting. Stevige constructie, eigentijds design én een roestvrij slot- en scharniersysteem met veiligheidsverankering. Zelfs de kruk met geïntegreerde cylinder is in lijn met het eigentijdse ontwerp van elke Zenturo®-afrastering. Beschikbaar in enkele en dubbele uitvoering.

Voor meer informatie:

Betafence NV – www.betafence.be  –  info.benelux@betafence.com - Tel. +32 56 73 47 47

 

Wat schreef de Livios-redactie over tuinafsluiting?