Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Betafence Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Veilig op de werf : Tempofor verplaatsbare afrasteringssystemen van Betafence

Tempofor werfhekkens

Foto: Betafence Belgium NV

Tempofor F2 werfhekken

Foto: Betafence Belgium NV

Tempofor F2 werfhekken

Foto: Betafence Belgium NV

Tempofor schuifpoort

Foto: Betafence Belgium NV

Tempofor schuifpoort

Foto: Betafence Belgium NV

In de bouw, op industriële sites en bij verkeerswerkzaamheden … veiligheid is prioritair op elke werf. Voor de arbeiders die er dagelijks aan de slag zijn, bieden persoonlijke beschermingsmiddelen de nodige bescherming. Ook een duidelijke signalisatie draagt bij tot een veilige werkdag. Maar wat als die werkdag erop zit en de werf onbemand wordt achtergelaten?

De Tempofor-werfhekkens van Betafence voorkomen dat indringers de werf betreden en aan de haal gaan met kostbare materialen of schade toebrengen aan machines. Niets zo aanlokkelijk voor kinderen om op avontuur te gaan op een verlaten werf. Ook in dat geval vormen de tijdelijke afrasteringen een barrière en voorkomen dat er ongelukken gebeuren.

Veilige kwaliteit

Tempofor-panelen zijn vervaardigd uit duurzaam verzinkt materiaal. Ideaal voor langdurig gebruik bij wisselende weersomstandigheden. De buizen zijn 360° gelast en alle draden werden afzonderlijk op het kader gelast.

Van standaard verplaatsbaar paneel tot vrijdragende schuifpoort, Betafence biedt met Tempofor een uitgebreid assortiment panelen en toebehoren. Het is dan ook de oplossing voor elke tijdelijke veiligheidsbehoefte. Extra troef is de flexibiliteit van het systeem, zowel bij de installatie als bij het transport. Het Tempofor-aanbod bestaat uit verschillende verbindingssystemen en logistieke mogelijkheden.

In functie van een optimale veiligheid zijn er standaard- en veiligheidsverbindingsklemmen voor alle paneeltypes, anti-diefstal verankeringsstukken en twee types opstand voor prikkeldraad. Voor nog meer veiligheid zijn er ook doeken voor zichtbelemmering en de ‘New Jersey’-betonblokken in combinatie met de Tempofor F-panelen.

Steunpalen, zware driehoekssteunpalen en grondpennen zijn essentieel om een nog grotere stabiliteit van de afrastering te realiseren.

Voor een gecontroleerde toegang ten slotte zorgt de geautomatiseerde Tempofor-schuifpoort. De poort biedt met 5 meter vrije doorgang een makkelijke toegang en met een 2 meter hoge Nylofor 3D-poortvleugel robuuste bescherming.

Het volledige Tempofor-assortiment bestaat uit kwalitatief hoogstaande componenten en is daarom de ideale keuze voor veeleisende toepassingen in bouw, industrie en verkeer. Duurzaamheid verzekerd!

Voor meer informatie:

Betafence NV – www.betafence.be –  Tel. +32 56 73 46 46 – info.benelux@betafence.com

Wat schreef de Livios-redactie over bouwen?