Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Betafence Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Hoe hou je inbrekers buiten met je tuinafsluiting?

De ideale tuinafsluiting? Die is mooi, biedt privacy én maakt van je tuin een veilige tuin. Ze houdt je kinderen en huisdieren binnen, en inbrekers buiten. Fabrikant Betafence gidst je in vier stappen naar een veilige omheining.

1. Mik hoger
Simpel: hoe hoger, hoe veiliger. Een afsluiting van één meter hoog vormt geen uitdaging voor een inbreker. Dat is niet meer dan een afbakening. Als je voor 1,80 of zelfs twee meter gaat, staat er echt een muur. En dat werkt ontradend voor indringers! Maar verlies het contact met je buren niet uit het oog: een afsluiting van twee meter nodigt niet meteen uit tot een gezellige babbel…

2. Ga voor stevigheid
Als je gaat voor stevigheid, zijn paneelafsluitingen met hun dikkere draaddiameter een logische keuze. Die zijn sterker dan tuingaas op rol.  Naast die diameter, speelt ook de grootte van de mazen een rol in hoe sterk je afsluiting is. Ontdek het volledige assortiment.

3. Schrik af met prikkels
De Bekaforpanelen zijn uitgerust met prikkels. De panelen hebben aan één zijde opstaande pinnetjes van drie centimeter. De 3D-versterkingen zorgen voor de stevigheid van de hele constructie.

4. Sluit af met een stevige poort
Al onze poorten voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Zo zijn de Bekafor, Fortinet en Zenturo draaipoorten uitgerust met een ingewerkt slot met veiligheidsverankering. Krukken met geïntegreerde sleutelcilinder en een hoogkwalitatieve slotaanslag.

Deze vier tips maken je keuze alweer wat makkelijker. Zit je nog met vragen? Of geraak je er niet uit wat nu het beste is voor jouw tuin? Betafence biedt antwoord. Of vraag raad aan een installateur of verdeler in jouw buurt.

Wat schreef de Livios-redactie over veiligheid en alarm?