Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Betafence Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Hoe mijn nieuwe woning beveiligen?

4 Pantanet Types

Foto: Betafence Belgium NV

Pantanet Family antracietgrijs

Foto: Betafence Belgium NV

De afrastering om je tuin is het verlengde van je huis. Dat is niet alleen zo op esthetisch vlak, maar ook wat veiligheid betreft. Wie zijn woning doeltreffend wil beveiligen, verliest dus ook de omheining van de tuin niet uit het oog. Ze vormt namelijk de eerste barrière tegen ongewenst bezoek.

Bij Betafence kies je voor een omheining op maat van jouw veiligheidsbehoeften. Voor welke oplossing je ook gaat, met een afrastering van Betafence is je gezin beschermd, zonder in te boeten aan vrijheid.

Bij Betafence ontdek je een gevarieerd assortiment veilige en duurzame afsluitingen: van paneelafsluitingen, tuingaas op rol tot gevulde wanden en schanskorven.
Wij lichten hier twee varianten uit het assortiment Pantanet® tuingaas op rol.

  • Pantanet® Protect:
    de veelzijdige tuinomheining voor de bescherming van gezin en huisdieren. Met een maas van 5 x 5 cm en een draaddiameter van 2,50 (horizontaal) en 2,20 mm (verticaal) is dit een stevige, vormvaste oplossing. Twintig jaar garantie voor deze sterke, ontradende afrastering die met de bijhorende palen en poorten een veilige totaaloplossing biedt.
  • Pantanet® Family:
    een discrete, duurzame en transparante bescherming van je tuin en je gezin. Deze hoogkwalitatieve afbakening is extra stevig dankzij de dubbele zelfkantdraden boven- en onderaan. Ook hier geldt de garantieperiode van twintig jaar.

Momenteel loopt een cashbackactie op 2 types Pantanet®. Kijk op www.betafence-acties.be voor de interessante voorwaarden.

Wat schreef de Livios-redactie over tuinafsluiting?