Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Betafence Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Hoe mijn oprit veilig en toegankelijk maken?

Fortinet draaipoort

Foto: Betafence Belgium NV

Fortinet draaipoort

Foto: Betafence Belgium NV

De ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Dat geldt ook voor de veiligheid van je huis en je tuin. Een omheining mag nog zo veilig zijn, een goede tuinpoort is het ultieme sluitstuk. Bij Betafence kan je terecht voor voetgangerspoorten en poorten voor de oprit. Afhankelijk van de toepassing en van de afrastering die je hebt gekozen … Betafence biedt verschillende oplossingen voor een veilige afbakening én voor een vlotte doorgang.

Zenturo-poorten verenigen functionaliteit en veiligheid met een eigentijdse look. Net als de Bekafor- en de Decofor-poorten liggen ze perfect in het verlengde van de afrastering uit hetzelfde assortiment. Een mooi sluitend geheel is het resultaat.
Wie een Pantanet- of Plasitor-gaasafrastering om zijn tuin heeft, kiest voor een combinatie met voor een multifunctionele Fortinet-poort.

Van 1 september 2015 tot en met 31 december 2015 loopt bij Betafence een cashbackactie op de Fortinet enkele draaipoort. Op www.betafence-acties.be vind je alle details. Download er ook de Betafence-app en simuleer meteen hoe je poort te integreren in je omheining.

Wat schreef de Livios-redactie over tuinafsluiting?