Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Betafence Belgium NV en is dus niet geschreven door Livios.

Vernieuwend antracietgrijs voor een klassieker in het Betafence-assortiment.

Esthetisch, discreet, duurzaam en snel te plaatsen. Het zijn dé overtuigende troeven van de Pantanet-afrastering bij Betafence. Een stijlvol totaalsysteem, bestaande uit geplastificeerd gelast gaas op rollen en bijhorende Betafence-palen. Pantanet Family, de uitvoering ideaal voor toepassing in de hedendaagse tuin, wordt voortaan ook aangeboden in elegant antracietgrijs.

Designkleur voor extra cachet
De Pantanet-afrasteringen uitgevoerd in donkergroen zijn bij vele tuinliefhebbers al lang gekend. Ze vormen dan ook een mooi verlengstuk van het natuurlijke groen in menige tuin.

Kleur is inderdaad een essentieel element bij de integratie van afrasteringen in de omgeving en dus ontwikkelde Betafence Pantanet Family ook in stijlvol antracietgrijs.

De keuze voor die kleur kwam niet zomaar uit het niets; een Betafence-bevraging van de consument in een aantal winkelpunten gaf een duidelijk resultaat. 59% van de ondervraagden uitte zijn voorkeur voor antracietgrijs voor de creatie van een stijlvolle omheining met blijvende waarde.

De gloednieuwe antracietgrijze variant van Pantanet Family vormt één mooi geheel met de bebouwing opgetrokken in moderne bouwmaterialen zoals bijvoorbeeld beton en blauwsteen. De kleurintegratie is compleet met palen en gelast gaas in dezelfde kleur. In functie van de realisatie van één mooi afrasteringsgeheel zijn ook de bijhorende tuinpoorten beschikbaar in antracietgrijs. Wie kiest voor antracietgrijs, kiest voor hedendaagse klasse en een onderscheidende designtoets.

Innovatie geschoeid op 50 jaar kwaliteit
De basis voor het concept achter Pantanet Family werd 50 jaar geleden reeds gelegd. Toen werd immers voor het eerst gewerkt met gelast gaas. De patentaanvraag voor het product Pantanet Family zelf dateert uit 1967.

De duurzame kwaliteit blijft vandaag een troef. Het gaas is verzinkt, gepuntlast en nadien geplastificeerd. De horizontale draden vertonen een krimp bij elke maas en ook een tweede zelfkantdraad boven- en onderaan zorgt voor extra versterking. De gelaste palen zijn langs binnen en buiten verzinkt, gepassiveerd, geplastificeerd en afgedicht met een dop. Het systeem is met een minimum aan toebehoren en inspanning vlot zelf te plaatsen. Een discrete, eigentijdse afrastering is het resultaat!