Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Recticel Insulation en is dus niet geschreven door Livios.

Uw ideale BENOvatietraject uitstippelen? Recticel Insulation is helemaal mee!

Surf naar www.mijnBENOvatie.be en stippel uw ideale BENOvatietraject uit.

Foto: Recticel Insulation

BENOveren met Recticel Insulation / Powerwall isolatie voor buitengevels (Isofinish concept)

Foto: Recticel Insulation

Door slim en doordacht te BENOveren in plaats van gewoon te renoveren, verlaagt uw energiefactuur, verhoogt uw wooncomfort, krijgt uw woning meer waarde, bewijst u ook het milieu een grote dienst en geniet u van tal van premies.

Leer nu BENOveren, surf naar www.mijnBENOvatie.be en volg uw ideale BENOvatietraject. Recticel Insulation biedt u de ideale isolatieoplossingen aan.

Dak

BENOveren start sowieso met uw dak. Een goed geïsoleerd dak geeft u de mogelijkheid om met een relatief kleine investering een grote energiebesparing te realiseren. Met goede dakisolatie woont u bovendien comfortabeler. Kies voor Powerroof isolatie voor hellende daken en geniet van een goed geïsoleerd dak.

Buitenmuren

Na het dak zijn de buitenmuren de tweede grootste oorzaak van warmteverlies. Dit verlies beperken kan op twee manieren: door de thermische isolatieprestaties van de muren te verbeteren en door de graad van luchtdichtheid te verhogen (vooral bij de aansluitingen met het schrijnwerk). Powerwall isolatie voor buitengevels maakt deel uit van het Isofinish concept en zorgt voor goed geïsoleerde buitengevels met een nieuwe, esthetische gevelafwerking.

Vloer

Wanneer uw dak en uw buitenmuren goed geBENOveerd zijn en u gekozen heeft voor goed isolerende beglazing, ramen en deuren, dan is het isoleren van de vloer op de begane grond de vierde stap om tot een volledig geBENOveerde buitenschil van uw woning te komen. Als u een kelder heeft , kunt u de vloer van het gelijkvloers na-isoleren op een vrij eenvoudige manier: door het kelderplafond te isoleren. Zo hoeft u de bestaande vloerafwerking niet uit te breken. Met Eurofloor en Eurofloor Xentro vloerisolatieplaten vindt u altijd een geschikte isolatie!

Meer info: www.recticelinsulation.be

Wat schreef de Livios-redactie over verbouwen of renoveren?