Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Recticel Insulation en is dus niet geschreven door Livios.

Recticel Insulation overhandigt isolatiecheque van 4.000 euro in aanwezigheid van Danni Heylen

Danni Heylen reikt isolatiecheque uit.

Foto: Recticel Insulation

Jeaninne Indestege is de winnaar van de Batibouwwedstrijd van Recticel Insulation. Zij wint voor maar liefst 4.000 euro aan isolatie! De officiële uitreiking vond plaats in aanwezigheid van actrice Danni Heylen, als meter van het Energierenovatieprogramma 2020 van de Vlaamse overheid.

Batibouw 2009 was voor Recticel Insulation opnieuw een succes. Een groots opgezette wedstrijd, waarbij de enige winnaar isolatie kon winnen, lokte heel wat geïnteresseerden naar de stand. De interesse was bijzonder groot voor de wedstrijd, met méér dan 10.000 deelnames!

Ondertussen is de winnaar bekend. Jeaninne Indestege wint een isolatiecheque voor een totaalbedrag van 4.000 euro. Hiermee kan ze aan de slag voor de renovatie en isolatie van een mooie hoeve in Haspengouw. Hierbij zullen 4 van de 5 Recticel-topproducten voor de woningbouw ingezet worden: Eurowall spouwisolatie, Powerroof-isolatie voor hellende daken, Eurofloor vloerisolatie en Eurothane G binnenisolatie.

De officiële uitreiking vond plaats op woensdag 27 mei in Wevelgem. Actrice Danni Heylen gaf alvast een eerste duwtje in de rug als meter van het Energierenovatieprogramma 2020 van de Vlaamse overheid. Isoleren is hierbij één van de belangrijkste pijlers.

Niet gewonnen? Niet getreurd!
Er loopt voor het ogenblik een actie waarbij u kans maakt om het schitterende boek 'Wonen met Stijl 3' te ontvangen. Méér info en de actievoorwaarden vindt u op www.gratisisolatie.be
Bovendien kunt u nog steeds genieten van de extra Vlaamse premie van 500 euro voor dakisolatie. Géén beter moment om nu uw zolder te isoleren!

Wat schreef de Livios-redactie over isolatie?