Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Recticel Insulation en is dus niet geschreven door Livios.

Recticel Insulation ontvangt het Charter Duurzaam Ondernemen

Luc Valcke, Site Manager Recticel Insulation

Foto: Recticel Insulation

Recticel Insulation ontvangt het jaarcertificaat van het nieuwe Charter Duurzaam Ondernemen. Dit is een bekroning voor de vele inspanningen die het bedrijf levert op het vlak van duurzaam ondernemen. Dit Charter past dan ook perfect bij de doelstellingen die Recticel Insulation zich stelt.

Het nieuwe en verruimde West-Vlaams Charter Duurzaam Ondernemen volgt sinds 2008 het West-Vlaams Milieucharter op en is het eerste zorgsysteem rond 'duurzaam ondernemen'. Naast aandacht voor milieu, zijn er nu namelijk ook criteria opgenomen met aandacht voor economisch en mensvriendelijk ondernemen. Deze ruimere invalshoek sluit perfect aan bij de visie en doelstellingen die Recticel Insulation zich stelt.

Op maandag 29 juni ontving Recticel Insulation dan ook het jaarcertificaat van het Charter Duurzaam Ondernemen. Recticel Insulation levert reeds jaar na jaar inspanningen op dit gebied. Voor het bedrijf is duurzaam ondernemen, met aandacht voor mens en natuur, reeds lang een aandachtspunt. Recticel Insulation maakt duurzame isolatieproducten, die bijdragen tot het besparen van energie, en waarvan de productie op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier gebeurt. Als bedrijf wil Recticel op die manier een voorbeeldfunctie vervullen.

Het afgelopen jaar is er intensief verder gewerkt, en heeft Recticel Insulation heel wat nieuwe acties uitgewerkt in het kader van het behalen van dit Charter.

Op de foto:
Luc Valcke, Site Manager Recticel Insulation, ontvangt het jaarcertificaat uit handen van gouverneur Paul Breyne en de heer Carl Vanhoutte, directeur belangenbehartiging Voka – Kamer van Koophandel West-Vlaanderen

Wat schreef de Livios-redactie over isolatie?