Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Recticel Insulation en is dus niet geschreven door Livios.

Isoleer nu uw dak met het revolutionaire Powerroof systeem van Recticel Insulation

Powerroof isolatie voor hellende daken

Foto: Recticel Insulation

Powerroof isolatie voor hellende daken

Foto: Recticel Insulation

Wie nu het dak van zijn woning of de zoldervloer isoleert, heeft recht op heel wat premies en een belastingvermindering. Zo kan men nog steeds een beroep doen op de Vlaamse dakisolatiepremie van 500 euro of tot 1000 euro voor beschermde afnemers, indien de Rd-waarde van de dak- of zolderisolatie ten minste 3 m²K/W bedraagt.

Door de hoge energieprijzen verdient men daarenboven de investering op korte termijn terug. De marktwaarde van de woning stijgt ook fors.

Wanneer u uw zolder als kamer wil inrichten, is het revolutionaire Powerroof-concept van Recticel Insulation de ideale oplossing om het dak te isoleren. Met dit vernuftige systeem plaatst u immers het onderdak en isoleert u in één handeling! Uw dak wordt zo perfect waterdicht én u geniet van een uitstekende isolatie.

De Powerroof isolatieplaten worden aan de buitenzijde van het dak geplaatst, waardoor een doorlopend isolatieschild zonder onderbrekingen ontstaat. Bovendien kan zo ook de binnenafwerking behouden blijven in het geval van een renovatie.

Meer weten over Powerroof en alle andere Recticel oplossingen voor dak en zolder? Surf snel naar onze website.

Op zoek naar een erkende Powerroof plaatser in uw buurt? Vraag vandaag nog de contactgegevens op via recticelinsulation@recticel.com

Bent u zelf aannemer voor dakwerken en wenst u erkend te worden als Powerroof-plaatser? Wilt u graag een Powerroof-opleiding volgen? Geef ons snel een seintje.

Wat schreef de Livios-redactie over isolatie?