Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Recticel Insulation en is dus niet geschreven door Livios.

Win 500 euro isolatie van Recticel Insulation: doe nu online mee!

Win 500 euro isolatie van Recticel Insulation

Foto: Recticel Insulation

Word fan op Facebook en steun het goede doel

Foto: Recticel Insulation

Recticel Insulation organiseert terug een mooie wedstrijd. Gewoon drie vragen beantwoorden en u wint misschien 500 euro aan superieure isolatie van Recticel Insulation!

Word nu fan van Recticel Insulation op Facebook en doe er mee aan de wedstrijd, want er zijn maar liefst 10 isolatiecheques van 500 euro te winnen!

Bezoek Recticel Insulation op volgende beurzen, waar u ook kan deelnemen aan deze wedstrijd:

Passive House 2011
Passive House 2011 wordt al voor de tiende keer georganiseerd. Van vrijdag 9 tot zondag 11 september 2011 opent de PassiveHouse-Beurs haar deuren in de gebouwen van Tour & Taxis in Brussel. Gedurende het weekend is de beurs open voor het grote publiek. Op vrijdag is de beurs enkel toegankelijk voor professionelen. Recticel Insulation heeft stand A78.

BIS 2011
Van 8 tot 16 oktober 2011 vindt de BIS-beurs plaats in Flanders Expo in Gent. Recticel Insulation vindt u in Hal 8 'Energie@Bis', stand 8627.

Klik snel verder door naar volgende pagina's met meer informatie:

Recticel Insulation Inside: een slimme kijk op isolatie
"U isoleert maar eenmaal, dus doet u dat het best zo goed mogelijk." Ontdek zelf hoe u uw Recticel Isolatiecertificaat en kwaliteitslabel kunt aanvragen.

Word nu fan van Recticel Insulation op Facebook en steun het goede doel!
Hoe meer fans Recticel Insulation heeft tegen 31/12/2011, hoe groter de bijdrage van Recticel Insulation aan het Corporate Funding Programme, een professionele organisatie die garandeert dat onze bijdrage naar duurzame projecten gaat in ontwikkelingslanden.

Wat schreef de Livios-redactie over isolatie?