Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Recticel Insulation en is dus niet geschreven door Livios.

Renoveer en isoleer nu uw dak met het Powerroof® concept van Recticel Insulation

Wie dit jaar zijn dak renoveert en isoleert, kan in Vlaanderen nog altijd rekenen op een premie via de distributienetbeheerder.

De Vlaamse dakisolatiepremie en de dakisolatiepremie van de netbeheerders zijn vanaf 1 januari 2012 versmolten tot één premie. De minimale Rd-waarde voor dakisolatie is vanaf 1 januari 2012 verhoogd naar 3,5 m²K/W. Er wordt per 12 maand maximum 120 m² gesubsidieerd per woning, ook indien de plaatsing door aannemer en doe-het-zelf worden gecombineerd.

Als u de dakisolatie zelf plaatst, is de premie € 3/m² bij een Rd-waarde van minstens 3,5 m²K/W. Als een aannemer de dakisolatie plaatst, is de premie € 6/m² bij een Rd-waarde van minstens 3,5 m²K/W. Nog beter isoleren, loont, want dan ontvangt u een hogere premie.

Ook Brussel en Wallonië geven premies bij renovatie! Kijk op onze website voor alle actuele info over premies per gewest.

Bovendien is er in België nog altijd een fiscaal voordeel van 30 % voor dakisolatie bij renovatie van de woning. De Rd-waarde moet minstens 2,5 m²K/W bedragen en het bedrag is begrensd tot € 2.930. Isoleer dus nu uw dak en bespaar geld en energie!

Wanneer u uw zolder als kamer wil inrichten, is het revolutionaire Powerroof®concept van Recticel Insulation de ideale oplossing om het dak te isoleren. Met dit vernuftige systeem plaatst u immers het onderdak en isoleert u in één handeling! Uw dak wordt zo perfect waterdicht én u geniet van een uitstekende isolatie.

De Powerroof®isolatieplaten worden aan de buitenzijde van het dak geplaatst, waardoor een doorlopend isolatieschild zonder onderbrekingen ontstaat. Bovendien kan zo ook de binnenafwerking behouden blijven in het geval van een renovatie.

Wanneer u kiest voor Powerroof®met een aanbevolen minimumdikte van 90 mm, komt u al in aanmerking voor een renvoatiepremie! Opgelet: in Brussel is de aanbevolen minimumdikte 100 mm.

Meer weten over Powerroof®en alle andere Recticel oplossingen voor dak en zolder? Surf snel naar onze website.

Laat de werken uitvoeren door een erkend Powerroof plaatser in uw buurt. Vraag vandaag nog de contactgegevens op via recticelinsulation@recticel.com

Wat schreef de Livios-redactie over verbouwen of renoveren?