Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Recticel Insulation en is dus niet geschreven door Livios.

Ontdek de perfecte buitengevelisolatie met Powerwall

Powerwall isolatie voor buitengevels

Foto: Recticel Insulation

Powerwall isolatie voor buitengevels

Foto: Recticel Insulation

Powerwall isolatie voor buitengevels

Foto: Recticel Insulation

Powerwall  is een isolatieplaat meteen kern in Taufoam by Recticel (een hard polyisocyanuraatschuimmet een bijzondere celstructuur), aan beide zijden bekleed met een lichtgewafeldezuivere aluminiumfolie van ca. 50μ met raster langs één zijde.

Met zijn uitstekende isolatiewaarde is Powerwall de ideale oplossing voor het doorlopend isoleren van buitenmuren en dit van kelder tot dak. In combinatie met het Powerroof systeem voor hellende daken creëert u een doorlopend isolatieschild én een goede aansluiting met de vloer met Eurofloor vloerisolatie (met gebruik van een isolerende bouwsteen).

Powerwall neemt weinig plaats in, zakt niet door en heeft een uniek tand-en-groef kliksysteem dat energielekken geen kans geeft. Bovendien zijn de plaat en haar bekleding volledig waterbestendig, wordt Powerwall  in een mum van tijd geplaatst en zorgt de plaat zowel in nieuwbouw en renovatie voor uitstekende thermische prestaties.

Alle troeven in een notendop:

  • Keymark kwaliteitslabel
  • uitstekende isolatiewaarde (λD = 0,024 W/mK)
  • geschikt voor een waaier aan gevelafwerkingen zoals sidings, steenstrips, pannen, leien, zink, hout, vezelcementplaten
  • uniek tand-en-groef kliksysteem rondom
  • duurzame, waterdichte bekleding: zuivere aluminium van 50 micron
  • verhoogde brandveiligheid (TAUfoam by Recticel)

Powerwall maakt deel uit van het Isofinish-concept
Isofinish is een compleet en innovatief concept voor buitengevelisolatie met Powerwall. Het systeem combineert Powerwall isolatieplaten, regelschroeven en een buitengevelbekleding naar keuze. IsoFinish is geschikt voor nieuwbouw en renovatie, zowel in woning-, industrie- als utiliteitsbouw.

Meer weten?
Surf snel naar http://www.recticelinsulation.be/product/powerwall en http://www.isofinish.be

Wat schreef de Livios-redactie over isolatie?