Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Recticel Insulation en is dus niet geschreven door Livios.

Recticel Insulation bouwt mee aan een positief energieklimaat

Recticel Insulation levert als isolatieproducent grote inspanningen om bij iedereen het bewustzijn te verhogen en zowel bij het bouwen of verbouwen steeds energiezuinige toepassingen in te zetten. Concrete acties en diverse tegemoetkomingen via Recticel Insulation moeten ervoor zorgen dat alle bouwers en verbouwers, architecten, aannemers en verdelers doordacht kiezen voor duurzame bouwoplossingen.

Investeren
Nog tot en met oktober 2007 maakt elke consument kans op een Recticel isolatiecheque van 250 euro. Recticel Insulation zal tegen dan maar liefst aan 260 deelnemers een isolatiecheque geschonken hebben, dus voor een totaalbedrag van 65.000 euro! Uiteraard is dit voor de consument een schitterend initiatief. Elke maand opnieuw willen heel wat geïnteresseerden maar al te graag kans maken op een extra financieel duwtje in de rug bij het isoleren van hun woning. Recticel Insulation helpt hen graag om te investeren in de toekomst, en heeft nu reeds plannen voor een vervolgactie voor particulieren.

Lage energiewoning
Recticel Insulation en enkele andere marktleiders uit de bouwsector slaan de handen in elkaar en bouwen in de nabije toekomst zelf een woning met een zeer laag energieverbruik. Hiermee wensen ze aan te tonen dat dit voor iedereen een haalbare kaart is. Dit project zal als voorbeeld dienen voor vele Belgen die bewust willen investeren in een energiezuinige woning.

Meer informatie? Zie pdf in bijlage.

Meer informatie over dit bericht?

070726_Persbericht_Recticel In

Wat schreef de Livios-redactie over isolatie?