Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Recticel Insulation en is dus niet geschreven door Livios.

Het Powerroof® systeem, de ultieme garantie op een efficiënte isolatie van uw daken

Powerroof isolatie voor hellende daken

Foto: Recticel Insulation

Powerroof isolatie toegepast in nieuwbouwproject

Foto: Recticel Insulation

Met Powerroof® heeft Recticel Insulation een uniek isolatiesysteem voor hellende daken ontwikkeld. De eenvoudige plaatsing en de bijzondere samenstelling van het isolatieschuim maken dit hét isolatiesysteem voor uw dak.

Het dak is een van de belangrijkste elementen van uw woning. Bij veel woningen gaat immers de warmte via het dak verloren. Dit zorgt niet alleen voor een hoge energierekening maar veroorzaakt ook vocht- en condensatieproblemen. Vandaar het grote belang van een goede dakisolatie.

Wanneer bij Powerroof® isolatie wordt gesproken over een eenvoudige plaatsing, dan bedoelt men ook effectief een eenvoudige plaatsing. Powerroof® isolatieplaten worden immers bovenop de houten dakstructuur geplaatst (Sarking systeem) en de platen worden nadien bekleed met de waterdichte, dampopen Rectivent® onderdakfolie. Zo worden de drie traditionele isolatiefasen (het onderdakscherm, de thermische isolatie en het dampscherm) in één keer uitgevoerd. Ook het gebruik van de unieke Rectifix® schroeven helpt een correcte en duurzame bevestiging van uw dakisolatie te bekomen. De perfect aansluitende tand-en-groef verbinding zorgt ervoor dat er een doorlopend isolatieschild gevormd wordt en dat het dak volledig winddicht wordt gemaakt.

Door de bijzondere samenstelling van TAUfoam by Recticel® is Powerroof® dakisolatie uiterst brandveilig en heeft het ook een uitstekende isolatiewaarde (λD= 0,024 W/mK).

Als laatste voldoet Powerroof® isolatie aan de strengste opgelegde normeringen en worden alle opgegeven waarden gecontroleerd door een onafhankelijk testcentrum. Hierdoor biedt Recticel Insulation als enige harde isolatieplaten in polyurethaan met het Keymark kwaliteitslabel aan.

Bezoek Recticel Insulation tijdens de bis-beurs van 6 tot 14 oktober 2012. U vindt ons in Flanders Expo Gent, Hal 1 stand 1093.

Meer informatie over dit bericht?

Powerroof isolatie voor hellende daken

Wat schreef de Livios-redactie over isolatie?