Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Recticel Insulation en is dus niet geschreven door Livios.

Recticel Insulation betaalt € 1/m² terug bij aankoop van Powerroof dakisolatie

Isolatiespecialist Recticel Insulation wil zijn steentje bijdragen tot het renovatieprogramma 2020 van de Vlaamse regering. De opgave is om tegen 2020 alle daken in Vlaanderen te isoleren om zo de Kyoto doelstellingen te halen.

Iedereen die zijn dak isoleert, kan bij aankoop van Powerroof dakisolatie een financiële tegemoetkoming verwachten van deze Belgische isolatieproducent. Als product innovator is Recticel Insulation ervan overtuigd dat Powerroof, met een uitstekend isolatievermogen, dé dakisolatie bij uitstek is.

Powerroof bewijst dat hellende daken wel degelijk lucht-, wind-, water- en dampdicht kunnen geïsoleerd worden. Deze isolatieplaat is stevig en vormvast en is aan beide zijden bekleed met een speciale aluminiumfolie. De isolatie is rondom voorzien van een tand- en groefverbinding voor een naadloze plaatsing bovenop de dakconstructie net onder de dakbekleding (sarking systeem). Zo ontstaat een volledig isolatieschild zonder koudebruggen dat bestand is tegen alle weersomstandigheden.
Powerroof is ongevoelig voor condensatie en zelfs bij ongelijke keperafstanden vlot te plaatsen. Nog een voordeel van Powerroof is dat bij renovatieprojecten de bestaande binnenafwerking behouden kan blijven.

Kijk snel op www.powerroof.be voor meer info over de Powerroof kortingsactie. Ontdek er tevens een aannemer voor dakwerken in uw buurt en bel vandaag nog voor uw offerte met Powerroof. En laat de winter dan maar komen!

Wat schreef de Livios-redactie over isolatie?