Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Recticel Insulation en is dus niet geschreven door Livios.

Start het nieuwe jaar goed: isoleer met Recticel isolatie en ontvang tot maximum € 500 korting!

Isoleer nu uw woning met Recticel isolatie...

Foto: Recticel Insulation

...en ontvang uw Isolatiecertificaat!

Foto: Recticel Insulation

Uw huis isoleren, dát doet u maar 1 keer, dus doet u dat beter zo goed mogelijk. Wie met Recticel® Insulation isoleert, mag daar dan ook best trots op zijn. Vandaar ons kwaliteitslabel Recticel® Insulation Inside. We zijn zó zeker van de kwaliteit van onze isolatieproducten, dat u wordt beloond met dit kwaliteitslabel en met het Isolatiecertificaat indien u voor onze oplossingen kiest.

Zo bereidt u uw woning niet alleen voor op de isolatievereisten van de toekomst, maar verhoogt u ook de waarde van uw woning. Zo kunt u, samen met het Energieprestatiecertificaat (EPC) huurders of kopers aantonen dat uw woning aan de strengste isolatie-eisen voldoet. En dat ze dus heel wat zullen besparen op hun energiefactuur.

Het Isolatiecertificaat verhoogt de waarde van uw woning.

Uw Energieprestatiecertificaat of EPC vermeldt hoe energiezuinig uw woning is, terwijl het Isolatiecertificaat van Recticel Insulation vertelt hoeveel, waar en met welke topmaterialen u hebt geïsoleerd. Ook de lambda- en R-waarden worden vermeld. Een groot pluspunt als u uw woning wilt verhuren of verkopen.

Hoe krijgt u uw Isolatiecertificaat?
1  Isoleer uw woning met Recticel Insulation.
2  Maak uw isolatiedossier op via www.recticelinsulation.be
3  Ontvang uw Isolatiecertifcaat en het kwaliteitslabel Recticel® Insulation Inside in uw brievenbus.

Ontvang tot maxmum €500 korting!

Surf naar www.recticelinsulation.be, maak uw persoonlijk isolatiedossier op en ontvang nu bovendien tot €500 korting op de aankoop van uw Recticel® isolatie!
Opgelet: uw korting is afhankelijk van het aantal Recticel® isolatieproducten en de hoeveelheden. Alle actievoorwaarden vindt u op www.recticelinsulation.be

Wat schreef de Livios-redactie over premies?