Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Recticel Insulation en is dus niet geschreven door Livios.

Vraag nu uw gratis isolatiegids voor renovatie aan

Powerroof isolatie voor hellende daken

Foto: Recticel Insulation

Recticel Insulation heeft een nieuw en uitgebreid gamma aan isolatieproducten en –concepten voor renovatie. Hierbij is een oplossing uitgewerkt voor elke situatie. Wie bovendien renoveert en isoleert met de kwalitatieve isolatieproducten van Recticel Insulation, krijgt er het Recticel Insulation Inside kwaliteitslabel én Isolatiecertificaat bovenop.

Recticel Insulation is in België al jaren dé referentie bij uitstek voor wat betreft het isoleren van woningen, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. Nieuw dit jaar op Batibouw, zijn de uitgebreide Recticel isolatieoplossingen voor renovatie. Hierbij biedt Recticel Insulation een compleet gamma aan om uw dak, zoldervloer of buitengevels duurzaam te isoleren. Ontdek deze perfecte isolatieoplossingen in onze nieuwe isolatiegids voor uw duurzame renovatie. Vraag hier uw exemplaar aan en ontvang de gids gratis bij u thuis.

In deze nieuwe isolatiegids ontdekt u onder andere het Powerroof gamma van Recticel Insulation. Hierbij wordt het dak geïsoleerd volgens de Sarking methode met een hoogwaardig doorlopend isolatieschild. Het dak isoleren langs de binnenzijde doet u het best met Eurothane G platen, isolatieplaten met een hoge isolatiewaarde die zijn afgewerkt met een dampscherm en gipskartonplaat. Eurofloor vloerisolatieplaten zijn dan weer ideaal om uw zoldervloer snel en efficiënt te isoleren. Wie zijn buitengevels wenst te isoleren kan kiezen voor Powerwall isolatieplaten. Powerwall isolatie maakt deel uit van het Isofinish concept, waardoor u kunt kiezen uit een waaier aan gevelafwerkingen.

Bezoek Recticel Insulation op Batibouw (stand 4-420) en ontvang meteen uw exemplaar van onze nieuwe brochure met al onze renovatieoplossingen. Of vraag uw isolatiegids online aan en ontvang uw exemplaar gratis bij u thuis!