Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Recticel Insulation en is dus niet geschreven door Livios.

Wilt u het plafond van uw (kruip)kelder isoleren?

Isoleer het plafond van uw kelder met Eurowall

Foto: Recticel Insulation

Dit kan met Eurowall: de ultradunne isolatie met uitstekende isolatiewaarde

Meer informatie over alle isolatie-oplossingen voor uw verbouwing vindt u in onze gloednieuwe Isolatiegids voor Renovatie: vraag vandaag nog uw exemplaar aan met de post.

Dankzij de uiterst goede, blijvende isolatiewaarde (λd = 0,023 W/mK) is Eurowall isolatie ultradun. Het resultaat: een perfecte isolatie en meer ruimte. Bovendien bestaan de platen uit duurzaam materiaal en zijn ze waterafstotend, vormvast en bestand tegen krimpen. Zo blijft de bovenliggende vloer van uw kelder perfect geïsoleerd, uw leven lang.

Indien u het plafond van de (kruip)kelder wenst te isoleren, kunt u Eurowall platen tegen het plafond van de kelder mechanisch bevestigen. Nadien worden de naden best afgetaped met Rectitape isolatietape. Alle eventuele openingen dienen opgespoten te worden met PU-schuim.

Eurowall voor een perfect geïsoleerd plafond van uw kelder:

  • handig rasterpatroon
  • waterafstotend
  • levenslange duurzaamheid
  • intelligent tand- en groef kliksysteem
  • ultradun door de uitstekende isolatiewaarde
  • handig formaat
  • licht gewicht
  • stevig en vormvast

Intelligent tand- en groef kliksysteem

Eurowall isolatie heeft een efficiënte tand- en groefverbinding aan de vier zijden van de plaat. Dat biedt u alleen maar voordelen: een doorlopend isolatieschild, een betere winddichtheid en extra energiewinst.

Makkelijke plaatsing

De Eurowall isolatieplaten kunnen rechtstreeks mechanisch bevestigd worden tegen het plafond van uw (kruip)kelder of op een lattenwerk.

Vraag nu uw gratis isolatiegids voor renovatie aan!

Misschien zoekt u nog andere isolatie-oplossingen voor uw verbouwing? Dak, gevel, muur of vloer: Recticel Insulation heeft voor elke toepassing een specifieke isolatieplaat met aangepast schuim en bekleding. Vraag vandaag nog een exemplaar van Dé isolatiegids voor renovatie, en ontvang uw exemplaar gratis bij u thuis.

Wat schreef de Livios-redactie over beton?