Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Recticel Insulation en is dus niet geschreven door Livios.

Ontdek nu Powerroof, dé kwalitatieve isolatie voor hellende daken

Powerroof, hét concept voor hellende daken

Foto: Recticel Insulation

Detail van het Powerroof systeem

Foto: Recticel Insulation

Het dak is een van de belangrijkste elementen van uw woning. Het moet niet alleen regen en wind buiten houden maar er ook voor zorgen dat de temperatuur in de woning constant blijft, zowel in de zomer als in de winter. Bij veel woningen gaat de warmte via het dak verloren. Dat zorgt niet alleen voor een hoge energierekening maar veroorzaakt ook vocht- en condensatieproblemen.

Met Powerroof heeft Recticel Insulation een uniek isolatiesysteem voor hellende daken ontwikkeld. Powerroof, met zijn perfect aansluitende tand-en-groef verbinding, wordt als een doorlopend isolatieschild aan de buitenzijde van de dakstructuur geplaatst. Op die manier is het dak volledig winddicht.

Een belangrijke investering

Uw dak isoleren is een belangrijke investering. Kies daarom doordacht voor het Powerroof concept, en niet voor goedkopere dakisolatieproducten van onzekere kwaliteit. Door te kiezen voor kwaliteit, bent u zeker dat uw investering jaar na jaar het maximum aan rendement en besparingen zal opleveren!

Onze gecertificeerde plaatsers: topvaklui voor topwerk

Recticel Insulation draagt kwaliteit heel hoog in het vaandel, niet alleen wat betreft onze producten en toepassingen, maar ook wat betreft plaatsing en afwerking. Laat daarom uw Powerroof isolatie plaatsen door één van onze gecertificeerde plaatsers. Deze topvaklui hebben niet alleen een theoretische en praktische opleiding gevolgd om optimaal met onze producten te werken, maar hebben ook tonnen ervaring en eenzelfde drang naar topkwaliteit.

Uw isolatie wordt dus geplaatst door iemand die de producten door en door kent en steeds op de steun van Recticel Insulation kan rekenen. Een belangrijke service die weinigen u kunnen bieden!

Heeft u concrete plannen?

Klik hier en vraag vandaag nog een offerte aan op maat van uw project. Zo kunnen wij u een erkend Recticel Insulation plaatser toewijzen!

Wat schreef de Livios-redactie over na-isolatie?