Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Recticel Insulation en is dus niet geschreven door Livios.

Maak nu gebruik van de korting op Recticel isolatie

Powerroof isolatie voor hellende daken

Foto: Recticel Insulation

Dé isolatiegids voor renovatie

Foto: Recticel Insulation

Recticel® Insulation Inside, slim gezien

Ontvang tot maximaal € 500 korting!

Surf naar www.recticelinsulation.be, maak uw persoonlijk isolatiedossier en ontvang tot € 500 korting op de aankoop van uw Recticel® isolatie! Opgelet: uw korting is afhankelijk van het aantal toegepaste Recticel® isolatieproducten en de hoeveelheden. Alle actievoorwaarden vindt u via deze link. Deze kortingsactie is geldig voor aankoopfacturen tot 30/11/2013.

Deze actie is ook geldig op de bis beurs. Bezoek ons op stand 1378.

De kwaliteit zit vanbinnen.

Wie met Recticel® Insulation isoleert, mag daar best trots op zijn. Vandaar ons kwaliteitslabel Recticel® Insulation Inside. We zijn zo zeker van de kwaliteit van onze isolatieproducten, dat u wordt beloond met ons Isolatiecertificaat en een kwaliteitslabel indien u voor onze oplossingen kiest. Zo kunt u, samen met uw energieprestatiecertificaat (EPC), huurders of kopers aantonen dat uw woning aan de strengste isolatie-eisen voldoet. En dat ze dus heel wat zullen besparen op hun energiefactuur.

Het Isolatiecertificaat verhoogt de waarde van uw woning.

Uw EPC vermeldt hoe energiezuinig uw woning is, terwijl het Isolatiecertificaat van Recticel Insulation vertelt hoeveel, waar en met welke topmaterialen u hebt geïsoleerd. Ook de lambda- en R-waarden worden vermeld. Een groot pluspunt als u uw woning wilt verhuren of verkopen.

Hoe krijgt u uw Isolatiecertificaat?

1. Isoleer uw woning met Recticel® Insulation.
2. Maak uw isolatiedossier via www.recticelinsulation.be
3. Ontvang uw Isolatiecertificaat en het kwaliteitslabel Recticel® Insulation Inside in uw brievenbus.

Eerst nog inspiratie opdoen?

Recticel Insulation is in België al jaren dé referentie bij uitstek voor wat betreft het isoleren van woningen, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. Nieuw zijn de uitgebreide Recticel® isolatieoplossingen voor renovatie. Hierbij biedt Recticel Insulation een compleet gamma aan om uw dak, zoldervloer of buitengevels duurzaam te isoleren. Ontdek deze perfecte isolatieoplossingen in onze nieuwe isolatiegids voor uw duurzame renovatie. Vraag nu uw gratis isolatiegids voor renovatie aan en ontvang de gids gratis bij u thuis.

Wat schreef de Livios-redactie over bis gent?