Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Recticel Insulation en is dus niet geschreven door Livios.

Voor welke premies komt ú in aanmerking?

Powerroof Maxx isolatie voor hellende daken

Foto: Recticel Insulation

Vergis u niet. Zelfs met de besparingsmaatregelen van de regering krijgt u nog altijd veel steun wanneer u een nieuwe of bestaande woning isoleert.

Meer weten over de Vlaamse isolatiepremies?

Meer weten over de Waalse isolatiepremies?

Meer weten over de Brusselse isolatiepremies?

  • www.leefmilieubrussel.be voor alle info en inkomenscategorieën
  • Woont u in een RVOHR-zone (Ruimte met Versterkte Ontwikkeling van Huisvesting en Renovatie), dan worden alle premies verhoogd met 10%.

Recticel Insulation pakt dit jaar uit met heel wat nieuwigheden op Batibouw

Wie isolatieplannen heeft, moet dit jaar bovendien meer dan ooit een bezoek brengen aan de stand van Recticel Insulation op Batibouw (stand 4-420). U weet dat u met Recticel® Insulation kiest voor een toekomstvaste isolatieoplossing. Zowel bij nieuwbouw als renovatie voldoet u nu al moeiteloos aan de eisen van morgen. Zo wordt BEN, kort voor bijna-energieneutraal, vanaf 2021 de standaard voor nieuwbouwwoningen in heel Europa. Recticel Insulation heeft als eerste isolatiefabrikant het ‘Ik BEN mee’ uithangbord ontvangen van het Vlaams Energieagentschap (VEA). Dit jaar pakt de isolatiefabrikant uit met heel wat nieuwe isolatieproducten en –concepten.

NIEUW bij Recticel Insulation

Recticel Insulation heeft heel wat nieuws! We lichten hier graag een tipje van de sluier op. Kom naar Batibouw, bezoek de Recticel stand (stand 4-420) en ontdek het zelf.

Het Powerroof® concept voor hellende daken is uitgebreid met Powerroof® Maxx isolatie. Bij deze isolatieplaten is de dampopen onderdakfolie al op voorhand verkleefd én er is een rasterbedrukking. Dit maakt het plaatsen van de dakisolatie nog sneller en eenvoudiger. De overlappen van de onderdakfolie zijn zelfklevend: dit verhoogt de winddichtheid van het systeem.

Meer weten over de isolatieproducten van Recticel Insulation? Vraag snel uw documentatie en een gratis en vrijblijvende offerte aan via http://www.recticelinsulation.be/offerteaanvraag.

Wat schreef de Livios-redactie over premies?