Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Recticel Insulation en is dus niet geschreven door Livios.

Waarop moet je letten om duurzaam te bouwen en te renoveren?

Eurowall 21 spouwisolatie - λd 0,021 W/mK

Foto: Recticel Insulation

Energiezuinig en duurzaam bouwen wordt steeds belangrijker. Wat dat betreft zijn we goede leerlingen, want we bouwen en verbouwen reeds strenger dan wat de huidige normen ons voorschrijven. Ook de overheid stimuleert verbouwers om duurzame keuzes te maken, en zorgt ervoor dat de investering van de renovatie op zijn minst terugverdiend wordt. Logisch, want pas dan heeft energiezuinig renoveren zin!

Een goed geïsoleerde bouwschil is dan ook de eerste en belangrijkste stap in energiezuinig renoveren. Mensen kiezen hierbij bewust voor de best mogelijke kwaliteit. Isoleren doet u dan ook maar één keer. Dus liefst zo goed mogelijk. Recticel Insulation is de enige fabrikant van isolatieplaten in polyurethaan met een Keymark kwaliteitslabel. Het Keymark is een Europees kwaliteitslabel dat aan producenten wordt toegekend door erkende, onafhankelijke experts. Dit streng kwaliteitskeurmerk biedt dus een extra zekerheid.

Recticel Insulation blijft ook innoveren, met nieuwe isolatieproducten en -oplossingen, voor nog duurzamere isolatie. Zo is er Eurowall® 21 spouwisolatie met een verbeterde isolatiewaarde (λd 0,021 W/mK), de beste op de markt voor PIR isolatieplaten. U komt er alles over te weten in de informatiekrant Inside Information of via deze link.

Wat schreef de Livios-redactie over duurzaam. wat, waarom en hoe??