Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Recticel Insulation en is dus niet geschreven door Livios.

Hoe kan ik mijn buitenmuren duurzaam isoleren én fraai afwerken?

GLOW: nieuw superisolerend sierpleistersysteem

Foto: Recticel Insulation

GLOW: nieuw superisolerend sierpleistersysteem

Foto: Recticel Insulation

GLOW: nieuw superisolerend sierpleistersysteem

Foto: Recticel Insulation

U kunt kiezen voor het GLOW sierpleister- en gevelisolatiesysteem, of voor het Isofinish isolatieconcept voor buitengevels.

Oplossing 1
GLOW: nieuw superisolerend sierpleistersysteem

Uw gevel vervult een belangrijke isolerende rol. Daarom ontwikkelden Willco Products en Recticel Insulation samen GLOW, een hoogst kwalitatief en vooruitstrevend gevelisolatiesysteem. GLOW koppelt de onovertroffen esthetiek van pleisterwerken aan de sterke thermische prestaties van de PUR-isolatieplaat van Recticel Insulation. Plaat en pleister zijn perfect op elkaar afgestemd.

Bescherming tegen weer en wind

Bij de renovatie van uw buitenmuren kiest u met GLOW voor een slimme oplossing. U isoleert en werkt af in één beweging. De PUR-isolatie (λd = 0,026 W/mK) houdt de warmte in uw woning, terwijl de pleisterlaag een extra bescherming biedt tegen weer en wind. Bovendien verliest u zo geen ruimte in uw woning.

Uw gevel levenslang in stijl

Het resultaat van GLOW mag gezien worden. Met sierpleisters of crepi’s geeft u uw gevel een levenslange stijlvolle uitstraling. U kiest uit verschillende korrels (groot of klein, fijn of grof) en uit een brede waaier aan kleuren. Het resultaat: een decoratieve gevel, helemaal volgens uw persoonlijke smaak.

Oplossing 2
Isofinish en Powerwall: het isolatie en afwerkingsconcept voor buitengevels

Isofinish is een compleet en innovatief concept voor buitengevelisolatie met Powerwall. Het systeem combineert Powerwall isolatieplaten, regelschroeven en een buitengevelbekleding naar keuze. Zo creëert u een brandveilig, duurzaam en doorlopend isolatieschild met een hoog rendement. Op de bestaande muur kunt u een doorlopend isolatieschild met Powerwall isolatie aanbrengen en afwerken naar keuze.

Geschikt voor verschillende gevelafwerkingen

Het buitengevelisolatiesysteem met Powerwall biedt heel wat mogelijkheden op het gebied van esthetische afwerkingen. Van sidings, steenstrips, leien en pannen over zink en hout tot vezelcementplaten. Voor elk wat wils!

Wat schreef de Livios-redactie over isolatie?