Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Recticel Insulation en is dus niet geschreven door Livios.

Buitenmuren duurzaam isoleren én fraai afwerken? Dat doe je zo.

Isolatie en afwerking met Powerwall isolatie

Foto: Recticel Insulation

GLOW: het superisolerend sierpleistersysteem

Foto: Recticel Insulation

Afwerking en Isolatie met GLOW sierpleistersysteem

Foto: Recticel Insulation
  • Oplossing 1
    Isofinish en Powerwall: het isolatie en afwerkingsconcept voor buitengevels

Isofinish is een compleet en innovatief concept voor buitengevelisolatie met Powerwall. Het systeem combineert Powerwall isolatieplaten, regelschroeven en een buitengevelbekleding naar keuze. Zo creëert u een brandveilig, duurzaam en doorlopend isolatieschild met een hoog rendement. Op de bestaande muur kunt u een doorlopend isolatieschild met Powerwall isolatie aanbrengen en afwerken naar keuze.

Het buitengevelisolatiesysteem met Powerwall biedt heel wat mogelijkheden op het gebied van esthetische afwerkingen. Van sidings, steenstrips, leien en pannen over zink en hout tot vezelcementplaten. Voor elk wat wils!

  • Oplossing 2
    GLOW: het superisolerend sierpleistersysteem

Uw gevel vervult een belangrijke isolerende rol. Daarom ontwikkelden Willco Products en Recticel Insulation samen GLOW, een hoogst kwalitatief en vooruitstrevend gevelisolatiesysteem. GLOW koppelt de onovertroffen esthetiek van pleisterwerken aan de sterke thermische prestaties van de PUR-isolatieplaat van Recticel Insulation. Plaat en pleister zijn perfect op elkaar afgestemd.

Bij de renovatie van uw buitenmuren kiest u met GLOW voor een slimme oplossing. U isoleert en werkt af in één beweging. De PUR-isolatie (λd = 0,026 W/mK) houdt de warmte in uw woning, terwijl de pleisterlaag een extra bescherming biedt tegen weer en wind. Bovendien verliest u zo geen ruimte in uw woning.

Het resultaat van GLOW mag gezien worden. Met sierpleisters of crepi’s geeft u uw gevel een levenslange stijlvolle uitstraling in een brede waaier van kleuren. Het resultaat: een decoratieve gevel, helemaal volgens uw persoonlijke smaak.

  • Gratis Isolatiegids

Ontdek deze perfecte isolatieoplossingen in onze nieuwe isolatiegids voor uw duurzame renovatie.
Vraag nu uw gratis isolatiegids voor renovatie aan en ontvang de gids gratis bij u thuis. www.recticelinsulation.be/renovatiegids

 
Klik hier voor een vrijblijvende offerte voor uw bouw- of verbouw project.

Wat schreef de Livios-redactie over na-isolatie?