Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Recticel Insulation en is dus niet geschreven door Livios.

Bouw nu BEN (bijna-energieneutraal): maak kennis met bouwcoach BEN!

bouwcoach BEN

Foto: Recticel Insulation

IedereenBen website

Foto: Recticel Insulation

Recticel Insulation Batibouw 2015 Stand 5.311

Foto: Recticel Insulation

BEN staat voor bijna-energieneutraal. Bouwen volgens de BEN-principes wordt vanaf 2021 de standaard voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen en ook de rest van Europa. Het bijzondere aan BEN-woningen is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, wordt uit groene energiebronnen gehaald.

Maar waarom zou je tot 2021 wachten om BEN te bouwen als je dat nu al probleemloos kan? Zo win je immers meteen al de strijd tegen de energiefactuur en is je woning later veel meer waard. Bovendien kan je een beroep doen op heel wat financiële stimuli.

Maak kennis met de bouwcoach BEN op www.iedereenBEN.be en bouw vandaag een woning die al beantwoordt aan de normen van morgen. Het ultieme doel? Iedereen BEN!

Interactieve info en advies op maat

Coach Ben helpt je niet alleen op de website, maar ook op de Facebookpagina en twitterpagina van IedereenBen. Daar worden regelmatig heel wat nuttige tips & tricks om BEN te bouwen gepost en worden fans op de hoogte gehouden van alle actuele nieuwsberichten ter zake.

Via de website kan je je ook inschrijven op een wekelijkse Iedereen Ben-nieuwsbrief waarin coach Ben iedereen met bouwplannen 15 weken lang door de vaak verwarrende jungle van overwegingen en beslissingen loodst.

Wie echt face-to-face-advies wil ten slotte, kan terecht op de stands van de Iedereen Ben-partners op Batibouw 2015.

Voortrekkersrol voor Recticel® Insulation

Recticel® Insulation engageert zich al jaren als ambassadeur van het energiezuinig bouwen en verbouwen. De hoogkwalitatieve isolatieproducten en -concepten van Recticel Insulation hebben een hoge isolatiewaarde en lenen zich perfect om een bijna-energieneutrale (BEN) woning te bouwen. Dé energiezuinige woning van de toekomst bouwt u vandaag al met Recticel Insulation.

Recticel Insulation heeft een uitgebreid gamma aan isolatieplaten en -oplossingen. Powerwall® isolatieplaten garanderen een perfect geïsoleerde buitengevel. Isoleren in de spouw kan zonder problemen met Eurowall® 21 isolatie. Naast de gevelisolatieoplossingen biedt Recticel Insulation ook oplossingen voor daken met Powerroof® isolatie voor hellende daken en Eurothane® Bi-4 isolatie voor platte daken. Eurofloor en Eurofloor 300 vloerisolatieplaten tenslotte vervolledigen het gamma.

Vraag uw isolatieofferte en ontvang tot € 300 korting

Topkwaliteit, stevige premies, meer comfort en een fikse energiebesparing: heb je nog meer redenen nodig om te kiezen voor Recticel® Insulation? We doen er nog een bonus bovenop: met je isolatiecheque (vraag ernaar via uw aannemer) ontvang je 150 euro korting voor dak- of zolderisolatie en/of 150 euro korting voor gevelisolatie van Recticel® Insulation, als de isolatie geplaatst is door een erkende Recticel® plaatser. Deelnemen is eenvoudig.

Vraag online een offerte aan via www.recticelinsulation.be/offerteaanvraag en geef de unieke code van de bon op.
U krijgt snel een antwoord van onze gecertificeerde plaatsers. Daarnaast sturen we u ook meteen alle relevante documentatie op voor uw bouw- of verbouwproject, via mail en per post. Surf naar www.recticelinsulation.be/offerteaanvraag.

Batibouw

Breng je een bezoekje aan Batibouw? Vergeet niet om de stand van Recticel Insulation te bezoeken (stand 5-311) en informeer je over alle Recticel® isolatieoplossingen.

Wat schreef de Livios-redactie over bouwen?