Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Recticel Insulation en is dus niet geschreven door Livios.

Ga je bouwen of verbouwen in 2015? Informeer je eerst over de premies voor isolatie

Isolatiepremies 2015

Foto: Recticel Insulation

Isoleren doe je maar 1 keer, dus doe je het beter goed

Foto: Recticel Insulation

Recticel Insulation op Batibouw hal 5 stand 311

Foto: Recticel Insulation

Isoleren doe je maar 1 keer. Dus doe je het beter goed, met isolatie van Recticel Insulation.

Isolatiepremies

Vergis je niet. Zelfs met de besparingsmaatregelen van de regering krijg je nog altijd veel steun wanneer je een nieuwe of bestaande woning isoleert. Er zijn dan ook dit jaar nog altijd heel wat premies, die weliswaar vanaf volgend jaar wellicht zullen afgebouwd worden. Wacht dus niet langer en isoleer nu je woning met Recticel Insulation en geniet nog van een isolatiepremie.

Recticel Insulation lijst graag de belangrijkste premies voor 2015 overzichtelijk voor je op. Klik hier en laat je informeren.

Vraag uw isolatieofferte en ontvang tot € 300 korting

Topkwaliteit, stevige premies, meer comfort en een fikse energiebesparing: heb je nog meer redenen nodig om te kiezen voor Recticel® Insulation? We doen er nog een bonus bovenop: met je isolatiecheque (vraag ernaar via uw aannemer) ontvang je 150 euro korting voor dak- of zolderisolatie en/of 150 euro korting voor gevelisolatie van Recticel® Insulation, als de isolatie geplaatst is door een erkende Recticel® plaatser. Deelnemen is eenvoudig. Vraag online een offerte aan via www.recticelinsulation.be/offerteaanvraag en geef de unieke code van de bon op.

U krijgt snel een antwoord van onze gecertificeerde plaatsers. Daarnaast sturen we u ook meteen alle relevante documentatie op voor uw bouw- of verbouwproject, via mail en per post. Surf naar www.recticelinsulation.be/offerteaanvraag.

Gratis isolatieadvies op Batibouw

Breng je een bezoekje aan Batibouw? Vergeet niet om de stand van Recticel Insulation te bezoeken (stand 5-311) en informeer je over alle Recticel® isolatieoplossingen.

Wat schreef de Livios-redactie over verbouwen of renoveren?