Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Recticel Insulation en is dus niet geschreven door Livios.

Recticel Insulation werkt mee aan energiebesparend project van Vlaams Energieagentschap en StuBru

Powerroof, de isolatie voor hellende daken

Foto: Recticel Insulation

het Powerroof concept van Recticel Insulation

Foto: Recticel Insulation

Powerroof, de isolatie voor hellende daken

Foto: Recticel Insulation

Tijdens de herfstvakantie, van 27 tot 31 oktober, verbouwt Studio Brussel in opdracht van het Vlaams Energieagentschap een jeugdlokaal op een milieuvriendelijke en energiezuinige manier. De focus ligt onder andere op dakisolatie. Recticel Insulation sponsort dit project met Powerroof, dé isolatie voor hellende daken. 

Met het project 'de Bouwers' wil Studio Brussel een jeugdlokaal op één week tijd milieuvriendelijk en energiezuinig verbouwen. Hierbij ligt het accent op dakisolatie, naast andere maatregelen zoals energiezuinig schrijnwerk en een energiezuinige verwarmingsinstallatie. Het wordt een hele klus om alles op zo'n korte tijd te klaren. Recticel Insulation heeft alvast toegezegd om mee te werken. Powerroof dakisolatie is dan ook ideaal voor een renovatie. De isolatie kan vlot geplaatst worden. Met Powerroof gaat het vooruit!

Voor de keuze van het jeugdlokaal organiseerde StuBru een wedstrijd. De scouts uit Hofstade, bij Aalst, hebben gewonnen. Zij kunnen er alvast op rekenen dat hun lokaal efficiënt en duurzaam geïsoleerd wordt met Powerroof dakisolatie.

Studio Brussel zal heel wat ruchtbaarheid geven aan deze actie. We sommen hierbij graag de voornaamste zaken op:

- Op maandag 27 oktober wordt de hele actie uitgebreid voorgesteld tijdens een live ochtendshow op Studio Brussel (van 6 u. tot 9 u.) met Roos Van Acker en Steven Lemmens. In deze live-uitzending zal Recticel Insulation kort toelichten wat haar bijdrage precies is, en waarom er gekozen is voor Powerroof dakisolatie.

- Op dinsdag 28 oktober ligt de focus op het plaatsen van de dakisolatie. In een speciale uitzending over de Bouwers, van 19 u. tot 20 u., volgt een uitgebreid verslag.

- Tijdens de slotshow, op vrijdag 31 oktober, wordt er live (van 19 u. tot 21 u.) teruggeblikt op de drukke 'verbouwweek'. Er zal gefeest worden!

Verder kan het project ook op de voet gevolgd worden via http://debouwers.stubru.be

Meer informatie over dit bericht?

persbericht

Wat schreef de Livios-redactie over isolatie?