Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Recticel Insulation en is dus niet geschreven door Livios.

Bezoek Recticel Insulation op Batibouw en krijg het antwoord op elke isolatievraag.

Stel uw isolatievraag aan ons i-team.

Foto: Recticel Insulation

Het i-team van Recticel Insulation staat voor u klaar.

Foto: Recticel Insulation

Isoleren doe je één keer, doe het goed met isolatie van Recticel.

Dit jaar vindt u Recticel Insulation op Batibouw in hal 5 op stand 311 en dit van zaterdag 27 februari tot zondag 6 maart 2016.

Neem een kijkje op onze stand en maak kennis met onze nieuwste isolatieoplossingen, die het u gemakkelijk maken. Ontdek hoe Recticel Insulation alles in het werk stelt om telkens uw comfort te garanderen en daarbij tegelijk naar de meest duurzame oplossing streeft. Hierbij laten we ons leiden door onze jarenlange ervaring en vakkennis, die de sterke basis vormt voor ons uitgebreid R&D-team. Zo bouwen we samen met u aan een woning waarin u zich thuis voelt en werken we aan een comfortabele en zorgeloze toekomst.

Recticel Insulation is veel meer dan alleen isolatie. Als partner helpen we u graag verder bij al uw technische vragen en geven we u advies over materialen, plaatsing, prijzen en premies. Aarzel dus niet om tijdens Batibouw ons i-team aan te spreken of met hen via de dagelijkse live chat in contact te komen. U kan uw vraag ook stellen via www.isolatievraag.be .

We kijken ernaar uit om u welkom te heten op stand 311 in hal 5!

Wat schreef de Livios-redactie over isolatie?