Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Recticel Insulation en is dus niet geschreven door Livios.

Renovatiepremies wijzigen vanaf 2017. Isoleer dus nu en vraag nog dit jaar uw premie aan.

Renovatiepremies voor isolatie wijzigen vanaf 2017

Foto: Recticel Insulation

De zomer is een ideale periode om uw woning te isoleren

Foto: Recticel Insulation

Er zijn nog isolatiepremies! Goed isoleren loont altijd de moeite, in de eerste plaats voor de energie die u jaar na jaar bespaart. Natuurlijk ontvangt u daarbovenop ook graag een premie. Ga daarom nu aan de slag, en isoleer uw woning. Vanaf 2017 zijn sommige isolatiepremies lager of zult u aan strengere voorwaarden moeten voldoen om een premie te ontvangen.

De zomer is trouwens een goede periode om uw woning te isoleren. Recticel Insulation is hierbij de partner waar u op kunt bouwen. Voor elke uitdaging bieden we u een isolatieoplossing aan. We geven u graag advies over materialen, plaatsing en premies.

Laat uw dak, zolder, vloeren of muren isoleren door een erkende plaatser in uw buurt, en ontvang een isolatiepremie, als u aan alle voorwaarden voldoet. Surf naar www.recticelinsulation.be/offerteaanvraag en vraag vrijblijvend een gratis offerte aan.

Isoleert u zelf uw dak of zolder, dan ontvangt u ook een isolatiepremie, als u aan alle voorwaarden voldoet. Surf naar www.recticelinsulationhome.be en vind meer info over de handige Recticel isolatieoplossingen en het dichtsbijzijnde verkooppunt in uw buurt.

Wilt u meer weten over de premies zelf? Op www.recticelinsulation.be/premies vindt u tekst en uitleg!

Wat schreef de Livios-redactie over isolatie?