Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Recticel Insulation en is dus niet geschreven door Livios.

Wacht niet langer: isoleer nu uw woning en geniet nog van een isolatiepremie!

Alle isolatiepremies in een handige overzicht

Foto: Recticel Insulation

Recticel Insulation Powerroof dakisolatie

Foto: Recticel Insulation

Vanaf 2017 wijzigen de renovatiepremies voor isolatie. Isoleer nog in 2016 en vraag nog dit jaar uw premie aan.

Er zijn nog isolatiepremies! Goed isoleren loont altijd de moeite, in de eerste plaats voor de energie die u jaar na jaar bespaart. Natuurlijk ontvangt u daarbovenop ook graag een premie. Ga daarom nu aan de slag, en isoleer uw woning. Vanaf 2017 zijn sommige isolatiepremies lager of zult u aan strengere voorwaarden moeten voldoen om een premie te ontvangen.

Recticel Insulation is graag uw isolatiepartner bij uitstek. Voor elke uitdaging bieden we u een isolatieoplossing aan. We geven u graag advies over materialen, plaatsing en premies.

Laat uw dak, zolder, vloeren of muren isoleren door een erkende plaatser in uw buurt, en ontvang een isolatiepremie, als u aan alle voorwaarden voldoet. Een eerste stap is gratis een vrijblijvende offerte vragen via www.recticelinsulation.be/offerteaanvraag

Isoleert u zelf uw dak of zolder, dan ontvangt u ook een isolatiepremie, als u aan alle voorwaarden voldoet. Surf naar www.recticelinsulationhome.be  en vind meer info over de handige Recticel isolatieoplossingen en het dichtsbijzijnde verkooppunt in uw buurt.

Wilt u meer weten over de premies zelf? Op www.recticelinsulation.be/premies vindt u tekst en uitleg!

Wat schreef de Livios-redactie over premies?