Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Recticel Insulation en is dus niet geschreven door Livios.

Hoe isoleer ik mijn hellend dak?

Recticel Insulation Powerroof dakisolatie

Foto: Recticel Insulation

Vergelijkingstabel met de diktes en R-waardes van de vernieuwde Powerroof dakisolatie

Foto: Recticel Insulation

Het Powerroof systeem vanaf nu met nóg meer power

Maak nu kennis met de vernieuwde Powerroof  en Powerroof Maxx isolatiesystemen voor hellende daken van Recticel Insulation. Deze twee isolatieoplossingen zijn op verschillende punten sterk verbeterd. Ontdek het hier.

Powerroof en Powerroof Maxx

Powerroof is een isolatieoplossing speciaal ontwikkeld om hellende daken uit te rusten met doorlopende isolatieschil. Powerroof isolatieplaten zijn perfect geschikt om daken te isoleren en om zolders als woonruimte te kunnen inrichten. Met dit handige systeem plaatst de aannemer het onderdak en isoleert hij in één handeling. Op eenvoudigere daken isoleert de plaatser met Powerroof Maxx nog sneller dankzij de op voorhand verkleefde, dampopen onderdakfolie.

Wat is er verbeterd en waarom?

Recticel Insulation stelt alles in het werk om steeds betere isolatieoplossingen te ontwikkelen die uw comfort garanderen. Voor Powerroof en Powerroof Maxx geniet u vanaf nu van een betere brandveiligheid en een sterkere isolatiewaardeD 0,022 W/mK).

Vraag nu een offerte aan via een aannemer

Als u even de tijd neemt om het formulier in te vullen , brengen we u in contact met enkele plaatsers in uw buurt die voor uw project vrijblijvend een offerte kunnen opstellen. U ontvangt dan ook wat documentatie met de post en per e-mail.

Wat schreef de Livios-redactie over dakisolatie?