Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Recticel Insulation en is dus niet geschreven door Livios.

Is uw woning ook toe aan een nieuw gezicht? Kies voor Isofinish gevelisolatie en -afwerking in één

Bekijk het isofinish filmpje onderaan dit bericht of op de website www.isofinish.be

Foto: Recticel Insulation

Isofinish buitengevel isolatieconcept met Powerwall van Recticel

Foto: Recticel Insulation

Isofinish is het isolatie- en afwerkingsconcept voor geventileerde voorzetgevels. Isofinish is het resultaat van een unieke samenwerking tussen zes bedrijven uit de bouwsector: Recticel Insulation, Borgh, Deceuninck, Eternit, VMZINC en Wienerberger.

Isofinish is een innovatief isolatieconcept voor buitengevels dat geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie. Hierbij creëert u een doorlopend en ultradun isolatieschild met de Powerwall isolatieplaten van Recticel Insulation. Dit laat toe om te isoleren zonder onderbrekingen of energielekken. De regelbare gevelschroeven garanderen een uitgelijnde en stabiele draagconstructie voor de buitengevelbekleding naar keuze.

Bespaar energie en vraag een premie

Studies wijzen uit dat u met een goede buitenmuurisolatie tot 25% energie kan besparen. Bovendien kunt u, wanneer u investeert in buitengevelisolatie, nog altijd genieten van een premie binnen bepaalde voorwaarden. Het komt erop neer dat de Vlaamse premie voor isolatie van de buitenmuur via de buitenzijde door een aannemer ook in 2017 behouden blijft (€ 15/m²), maar de eis verstrengt van RD-waarde 2,0 m²K/W naar 3,0 m²K/W. Dit bekomt u met 8 cm Powerwall isolatie. Voor het plaatsen van buitengevelisolatie is normaal gezien geen bouwvergunning nodig. Het rooilijndecreet in Vlaanderen laat toe om tot 14 cm over de rooilijn (grens tussen de privéwoning en de openbare eigendom) te gaan.

Het concept in één minuut uitgelegd

Het Isofinish concept in 1 minuut uitgelegd? Via het onderstaande filmpje of op de Isofinish website verneem je alles over de vele voordelen van het isolatie- en afwerkingsconcept voor buitengevels.

Wat schreef de Livios-redactie over na-isolatie?