Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Recticel Insulation en is dus niet geschreven door Livios.

Er zijn nog isolatiepremies: wacht niet langer!

Isoleer nu met Recticel Insulation voor een betere planeet

Foto: Recticel Insulation

Bekijk snel voor welke isolatiepremies u in aanmerking komt

Foto: Recticel Insulation

We spenderen de gezelligste uren van de dag thuis. Daarom is een goed geïsoleerde woning zo belangrijk. Recticel Insulation stelt alles in het werk om uw comfort te garanderen en zoekt actief naar oplossingen, ook voor morgen. Met een aangenaam binnenklimaat zorgt u voor een comfortabel en goed gevoel, nu en in de toekomst.

Isoleer nu en bespaar op uw energiefactuur

Bij een niet-geïsoleerd huis gaat er heel wat energie verloren: tot 35% via het dak, tot 25% via de muren en tot 15 % via de vloeren. Als u nu uw woning goed isoleert, bespaart u veel op uw maandelijkse energiefacturen.

Isoleer nu voor een betere planeet

Onze kinderen en kleinkinderen willen ook genieten van een duurzame omgeving met alle comfort. Door te isoleren, bouwt u mee aan uw toekomst en die van uw kinderen. Uw energieverbruik daalt, en dus ook de CO2-uitstoot. Recticel Insulation neemt zelf ook heel wat initiatieven om onze planeet te beschermen.

Isoleer nu en geniet van de premies

Isoleren is een investering die u doet voor het leven. Doe het dus goed. Gelukkig krijgt u ook steun van onze overheden wanneer u een bestaande woning isoleert. Zo is er in Vlaanderen een isolatiepremie van € 15/m² voor buitengevelisolatie (Powerwall), van € 6/m² voor vloerisolatie (Eurofloor) en tot € 6/m² voor dakisolatie. Nieuw is de isolatiepremie van € 15/m² voor binnenisolatie. De totaalrenovatiebonus is ook nieuw en interessant wanneer u verschillende energiebesparende investeringen uitvoert. Hier kunt u tot € 4.750 ontvangen!

> Meer weten over alle premies in Vlaanderen, Brussel en Wallonië? Surf naar www.recticelinsulation.be/premies

> Isoleer nu en vraag een vrijblijvende offerte van een erkend Recticel plaatser voor u isolatieproject via www.recticelinsulation.be/offerteaanvraag

Wat schreef de Livios-redactie over premies?