Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Bostoen en is dus niet geschreven door Livios.

Investeren in vastgoed met Bostoen? Een goed idee!

Foto: Bostoen

Investeren in vastgoed is een slimme belegging, zeker als je dit doordacht doet en met oog voor rendement! Dat is trouwens hoe langer hoe belangrijker geworden, want op spaarboekjes verlies je momenteel geld.

Bij een vastgoedbelegging gaat het niet alleen over vastgoed. De fiscale optimalisatie ervan en een goede verhuur verhogen sterk het uiteindelijke rendement. Daarom biedt Bostoen haar klanten die kopen voor verhuur niet alleen een goed rendement op hun vastgoed. Bij de aankoop van je investeringsgoed bij Bostoen is het onafhankelijk fiscaal advies en de verhuurservice inbegrepen. 

Wat kan Bostoen voor jou beteken? 

  • Bostoen heeft een ruim aanbod aan appartementen en woningen in jouw buurt.
  • Per pand van je interesse stellen we een rentabiliteitsstudie op. 
  • Bostoen werkt met twee onafhankelijke gespecialiseerde partners samen: BDO: onafhankelijk advies van ervaren fiscalisten en BIV-vastgoedmakelaars: om je verhuur perfect af te ronden.
  • Wat je koopt is belangrijk, maar ook 'hoe' je koopt. Een goede fiscale planning beïnvloedt je rendement positief. Ook een successieplanning vooraf kan veel ellende besparen. Daarom krijgt elke investeerder een gratis onafhankelijk advies. 
  • Bostoen is een stabiel bedrijf met een grote continuïteit en bekend voor certificeerde Passiefhuizen.
  • Bostoen bouwt huizen die nu reeds beantwoorden aan de energievereisten van 2020.

Enkele getuigenissen van onze klanten:

"We waren op zoek naar een belegging in onroerend goed. We hadden nooit gedacht dat wij een nieuwbouw met zo'n kleine eigen inbreng konden realiseren. Dit smaakt naar meer..."

"Met een eigen inbreng van 100.000 euro zijn wij eigenaar van een appartement aan zee, permanente bewoning, verhuurd via de Bostoen-verhuurservice."

Lees hier meer getuigenissen van klanten en meer informatie over kopen voor verhuur met Bostoen.

Wens je een afspraak om de mogelijkheden te bespreken? Bel naar 09 216 16 16 of mail naar kopenvoorverhuur@bostoen.be

Wat schreef de Livios-redactie over duurzaam. wat, waarom en hoe??