Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Bostoen en is dus niet geschreven door Livios.

De vele voordelen van sleutel-op-de-deur bouwen

Een sleutel-op-de-deur woning in Evergem

Foto: Bostoen

Een sleutel-op-de-deur woning in Lochristi

Foto: Bostoen

Steeds meer woningen worden sleutel-op-de-deur gebouwd. Het is een wijd verspreid begrip geworden, maar vaak is er toch nog enige vaagheid over wat dit nu net betekent. 

Wat houdt sleutel-op-de-deur bouwen nu net in? Welke voordelen kan het jou bieden? Wat zijn de mogelijkheden binnen sleutel-op-de-deur bouwen?

Zorgeloos bouwen

Bij Bostoen staat sleutel-op-de-deur bouwen voor zorgeloos bouwen. Het komt erop neer dat je alle praktische zaken overlaat aan ons en niet zelf over en weer moet om offertes te vergelijken en de beste aannemers te zoeken. Wij nemen alle taken op ons, enkel de keuze in afwerking laten we aan jou over. 

Voordelen

Sleutel-op-de-deur bouwen biedt jou heel wat voordelen bij Bostoen.

  • Zo word je persoonlijk en nauwgezet op de hoogte gehouden van alle stappen in het bouwproces door de werfleider en de bouwadviseur.
  • Je staat niet voor verrassingen aan het einde van de rit, want de prijs is op voorhand vastgelegd bij ondertekening van het contract. Alles is duidelijk opgelijst in het vooraf besproken lastenboek.
  • Daarenboven is de prijs ook interessanter dan wanneer je zelf alles in handen zou nemen, gezien wij materialen op grote schaal goedkoper kunnen aankopen.
  • Je kan zelf de afwerking en verschillende materialen naar eigen smaak kiezen in onze toonzaal.
  • Je kan volledig gerust zijn en op je twee oren slapen. Door onze jarenlange ervaring garanderen we je dat onze ervaren vakmannen er alles aan doen om jouw nieuwe thuis volledig volgens jouw wens te bouwen. 

Mogelijkheden

Verder is ongeveer alles mogelijk binnen sleutel-op-de-deur. Je kan kiezen voor een volledig afgewerkte, instapklare woning of appartement , maar daarnaast kan je bij onze sleutel-op-de-deur woonprojecten en appartementen  ook instappen in de funderingsfase of kiezen voor een al afgewerkte thuis. Je kan je nieuwe thuis volledig op maat sleutel-op-de-deur laten bouwen en zelfs daar maakt het niet uit of je zelf al grond hebt of een eigen architect wil aanstellen. 

Je kan steeds een kijkje nemen in één van onze kijkwoningen of -appartementen om kennis te maken met onze manier van werken. 

We houden zo veel mogelijk opties open om jouw nieuwe thuis te kunnen bouwen, want thuiskomen, da's bostoen.

Meer info over sleutel-op-de-deur bouwen bij Bostoen .

Wat schreef de Livios-redactie over bouwen?