Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Bostoen en is dus niet geschreven door Livios.

De 5 grote voordelen van sleutel-op-de-deur

Woonproject Lovendegem

Foto: Bostoen

Appartement Eeklo

Foto: Bostoen

Op Maat Evergem

Foto: Bostoen

Sleutel-op-de-deur bouwen betekent in eerste instantie zorgeloos bouwen, van nul tot een volledig afgewerkte woning. Je doorloopt het hele bouwproces zonder zorgen, van de administratieve voorbereiding en nodige vergunningen tot de afwerking en oplevering.

Sleutel-op-de-deur bij Bostoen biedt jou een aantal grote voordelen:

 1. Volledige zorgeloze begeleiding 
  Je hoeft je niet bezig te houden met het zoeken naar verschillende aannemers. Je wordt volledig begeleid door onze ervaren bouwadviseurs en tijdens de bouw op de hoogte gehouden dankzij het nauwe contact met de werfleider. Alle werken sluiten naadloos op elkaar aan. Het grote voordeel van sleutel-op-de-deur is dat je je van de praktische kant van het verhaal weinig tot niets hoeft aan te trekken.

 2. Geen verrassingen
  De prijs ligt vast bij ondertekening van het contract. Je zal dus niet verrast worden door onverwachte meerkosten. Alles staat duidelijk opgelijst in het vooraf besproken lastenboek.

 3. Budgetvriendelijk 
  Doordat we jaarlijks 200 woningen opleveren kunnen we voordeligere materiaalprijzen onderhandelen. Hierdoor kunnen we jou een interessantere prijs aanbieden dan wanneer jij zelf zou langsgaan bij verschillende aannemers.

 4. Alles onder één dak 
  Je komt langs in onze toonzaal en kan er alle keuzes voor de afwerking in één keer maken: het badkamermeubel, de vloeren, de wandtegels, het toilet, de deuren... Zo geef je jouw eigen stijl en toets aan je nieuwe woning.

 5. Meer dan 40 jaar ervaring
  Doordat je kiest voor Bostoen kan je rekenen op meer dan 40 jaar ervaring en dat vertaalt zich in kwaliteit. Wij staan garant voor ervaren vakmannen, je kan rekenen op professioneel advies en we delen onze kennis over de nieuwste bouwtrends met jou. Bij ons bouw je energievriendelijk zoals jij het wil: laagenergie , bijna-energie-neutraal (BEN) of zelfs passief .

Alles is mogelijk. Wil je instappen in de funderingsfase of kies je liever voor een instapklare afgewerkte woning? Geen probleem! Ben je al in het bezit van eigen grond en neem je graag een eigen architect onder de arm? Prima! Je kan sleutel-op-de-deur bouwen volgens jouw keuze.

Je kan al eens proeven van onze manier van bouwen door langs te gaan in één van onze kijkwoningen en kijkappartementen . Je maakt er kennis met onze afwerking en kan de vele voordelen ontdekken van energievriendelijk bouwen .

We bieden je een ruim aanbod. Neem een kijkje in onze woonprojecten met sleutel-op-de-deur woningen , in onze residenties met sleutel-op-de-deur appartementen of bekijk de mogelijkheden om jouw droomhuis sleutel-op-de-deur volledig op maat te bouwen.

Wat schreef de Livios-redactie over start?