Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Belisol ramen en deuren en is dus niet geschreven door Livios.

Met welke nieuwigheden pakte Belisol uit op Batibouw?

Je kan de glaspanelen van Panolux helemaal opzij schuiven.

Foto: Belisol ramen en deuren

Panolux kan probleemloos grote oppervlaktes aan. De bediening blijft licht en geruisloos.

Foto: Belisol ramen en deuren

Strakke, zwarte Holux hefschuiframen in hoogwaardig aluminium met het bekende smalle middenprofiel.

Foto: Belisol ramen en deuren

Een glazen vouwwand in je living die je volledig kan openschuiven … Zou dat niet geweldig zijn? De grens tussen binnen en buiten wordt zo erg klein. Met deze en andere nieuwigheden pakte Belisol uit op Batibouw 2018.

1. Panolux: glazen vouwwand geeft je ruimte

Daar waar een schuifraam voor de helft uit een vast glasgedeelte bestaat, schuif je de glaspanelen van Panolux helemaal opzij. De aluminium profielen zorgen voor slanke stijlen en een hedendaagse uitstraling. De doordachte materiaalkeuze en kwalitatief bedieningssysteem maken ze extreem onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Panolux kan probleemloos grote oppervlaktes aan. De bediening blijft licht en geruisloos. Wil je de ramen naar binnen of naar buiten openen? Links of rechts openvouwen? Dat kies je zelf.

2. Hout en aluminium combineren aan de inkom

Je ziet steeds vaker de keuze voor een houten voordeur in combinatie met strakke aluminium ramen. Beide materialen dragen bij tot de uitstraling en het karakter van je woning. Hout zorgt voor een authentieke en natuurlijke toets. Aluminium is afgelijnd en hedendaags.

Ons ruim aanbod hout, aluminium en pvc, laat je toe om je nieuwe ramen en deuren te laten maken op maat van jouw smaak.

3. Holux: betere isolatie en nog meer keuze voor aluminium

Belisol blijft steeds haar producten verder perfectioneren en uitbreiden. Zoals de serie van strakke Holux aluminium ramen met ingewerkt beslag. Door extra isolatie toe te voegen in de glaslat en de dubbele middendichting zorgen deze ramen voor een optimaal thermisch resultaat. Daarenboven biedt Belisol nog meer keuze in design en afwerking. Heb je de strakke Holux-deuren bijvoorbeeld al gezien met subtiele ledverlichting?

Benieuwd geworden? Kom eens een kijkje nemen in één van onze Belisol showrooms.

Wat schreef de Livios-redactie over batibouw brussel?