Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door èggo en is dus niet geschreven door Livios.

Onze keuken is klein en dus een hersenbreker... Lisa en Evi vertellen over hun èggo-keuken

Foto: èggo
Foto: èggo
Foto: èggo

Elke èggo-keuken is uniek, net zoals jij. En niemand kan het er beter over hebben dan jij! Annaly, Evi en Lisa, Gaëtan en Charlotte, Mathieu, Jérôme en zijn gezin … vertellen over hun èggo-keuken.

Lisa en Evi wilden een witte keuken...

...maar wit kan mat, glanzend, blinkend, ecru of alpenwit zijn. Zoveel mogelijkheden! Om ergonomische redenen wilden we zoveel mogelijk opbergruimte. Onze keukenruimte is erg klein en dus een hersenbreker. Maar samen zijn we erin geslaagd om al onze wensen voor een perfect keukendesign uit te laten komen!

Waarom èggo?

Omwille van de transparante prijzen, de flexibiliteit van de projecten en de duidelijke raad die we kregen van professionals.

Hoe hebben jullie èggo ontdekt ?

Wij hebben èggo ontdekt via een reclamebord in onze straat. We hadden er meteen een goed gevoel bij en hebben ons vertrouwen erin gesteld. Sofie heeft ons warm onthaald en heeft meteen onze behoeften en verlangens begrepen. We waren op zoek naar het ideale design. Niets was te mooi voor onze keuken!

“Vertrouwen, super prijs-kwaliteitsverhouding, uitmuntende dienst na verkoop, dat is onze ervaring met èggo! ”

Duidelijkheid

Toen we bij èggo kwamen, wilden we iemand vinden die ons een duidelijk beeld zou geven van het budget en de mogelijke inrichting van onze keuken. Zodra onze werken waren afgerond, hebben we onze keuken kunnen bestellen en genoten van de ervaring van adviseurs en monteurs!

Lees hier nog meer verhalen en doe inspiratie op!

Wat schreef de Livios-redactie over keuken?