Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door èggo en is dus niet geschreven door Livios.

Solden: tot -60% op je keuken!

Tot -60% op onze toonzaalkeukens

Foto: èggo

-30% op je nieuwe keuken

Foto: èggo

-15% op de VITA-verlichting

Foto: èggo

Financier je keuken aan een aantrekkelijk tarief van 0% JKP

Foto: èggo

Raadpleeg de folder online !

Foto: èggo

Geniet van onze uitzonderlijke condities en afprijzingen op al onze modellen. Vind je toekomstige keuken tussen onze toonzaalmodellen of ontwerp, samen met onze adviseur, je keuken op maat.

Voorwaarden geldig van 30 juni tot 31 juli. Zie voorwaarden in de winkel.

  • -60% op onze toonzaalkeukens en -inbouwtoestellen

Misschien vind je je toekomstige keuken wel tussen onze toonzaalmodellen! Bij aankoop van een toonzaalkeuken krijg je tot 60% korting op de originele prijs.

Hout, wit, contrasten, met of zonder handgrepen, industriële of Scandinavische look… Er is voor elk wat wils! Ontdek nu alle beschikbare toonzaalkeukens in onze showrooms.

 De toonzaalkeukens bekijken >

  • -30% op je nieuwe keuken

Zwicht je voor een ander model? Geen probleem! Geniet tot 31/07 van 30% korting op het model van je keuze. Glanzend of mat, cottage of hedendaags, met of zonder eiland… Ontwerp je nieuwe keuken op maat aan een voordelige prijs.

 Raadpleeg de folder online >

Ontdek alle keukenmodellen >

In de voorbije 10 jaar heeft èggo duizenden keukens ontworpen en geplaatst. Waar komt dat succes vandaan? We zijn de enigen die je niet alleen keukens van goede kwaliteit bieden, maar ook de meest transparante offertes en een unieke klantendienst in België. Wacht niet langer en vraag een duidelijke, gedetailleerde en vrijblijvende offerte!

Een afspraak maken >

  • -15% op de verlichting

Geef je keuken de finishing touch dankzij ons gamma hanglampen met een heel moderne en verfijnde uitstraling. Onze verlichting van het merk VITA staat bekend om haar design, kwaliteitsvolle materialen en erg betaalbare prijzen!

Het assortiment VITA-lampen >

Financier je keuken aan een aantrekkelijk tarief van 0% JKP*

Geen zin om aan je spaarcenten te komen? Nog tot 31 julli 2018 kan je je project aan een JKP* van 0% financieren. Als dat niet aantrekkelijk is! Het ideale moment om het project van je dromen te ontwerpen zonder in te boeten aan kwaliteit. Contacteer je dichtstbijzijnde èggo-winkel voor meer info.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Wat schreef de Livios-redactie over keuken?