Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door èggo en is dus niet geschreven door Livios.

Haal de zomer in je keuken met Hygge

Èggo gebruikt lichte kleuren in combinatie met het warme karakter van onbewerkt hout.

Foto: èggo

Om je helemaal thuis te laten voelen, voorziet èggo ruimte voor eigen foto’s of andere decoratie.

Foto: èggo

Bij een Hygge-keuken hoort een groot centraal eiland. Ideaal om te aperitieven met vrienden.

Foto: èggo

Een levenswijze waar je eigen feel good op nummer één staat: dat is Hygge. Die manier van leven vind je meer en meer terug in knusse en gezellige interieurs. Maar wist je dat je niet alleen je woonkamer maar ook je keuken Hygge-proof kan maken? Èggo helpt je er graag bij.

Trend uit Denemarken

Hygge is een levenswijze die is overgevlogen uit Denemarken. Je goed voelen en aan jezelf denken staan daarbij op nummer één. En waar voel je je het best? In een knus en gezellig interieur natuurlijk! Als hét kloppend hart van je huis, mag ook je keuken niet ontsnappen aan de Hygge-trend. Hier vind je alvast wat inspiratie!

Back to basics

De vuistregel van Hygge? Back to basics. Maar ‘basic’ is daarom niet saai. Integendeel! Èggo gebruikt lichte kleuren om ruimte te creëren. Die kleuren worden aangevuld met het warme karakter van onbewerkt hout. Dat maakt van je keuken een gezellige ruimte. Daarnaast halen we ook de natuur naar binnen: planten zorgen voor de finishing touch!

Het zit in de details

Om je helemaal comfortabel te laten voelen, voorziet èggo ruimte voor eigen foto’s of andere decoratie. Die karakteristieke voorwerpen geven je een goed gevoel. Je keuken krijgt niet alleen een persoonlijke toets, het zorgt er ook voor dat je altijd met veel zin achter je kookpotten staat.

Je eigen Hygge-keuken samenstellen? Probeer het met de 3D-tool!

Het ligt aan het licht

Ook je verlichting is een echte sfeermaker in je keuken. Daarom vult èggo de traditionele spots aan met hanglampen en ledverlichting. Mooi weggewerkt onder het werkblad en de meubels, zodat je altijd van een gezellige sfeer geniet. Zélfs wanneer de zon onder gaat.

Liever een klassieke keuken? Ontdek ze allemaal in de catalogus!

Centraal eiland

Zo’n gezellige keuken deel je het liefst met de mensen die belangrijk zijn in jouw leven. Daarom hoort bij een Hygge-keuken een groot centraal eiland. Ideaal om te aperitieven met vrienden, maar ook om samen met je kinderen huiswerk te maken. Of om groenten te snijden natuurlijk!

Het resultaat van al deze Hygge-elementen? Een knusse keuken waarin koken voelt als thuiskomen. Wil je ook een keuken waarin je 100% jezelf kan zijn? Maak dan een afspraak, of kom eens langs in een èggo-showroom bij jou in de buurt.

Wat schreef de Livios-redactie over keuken?