Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Fluvius en is dus niet geschreven door Livios.

6 voordelen van aardgas die jij niet kan weerstaan

Foto: Fluvius

Schakel om naar aardgas: het is veilig, comfortabel en goed voor het milieu.

Foto: Fluvius

Aansluiten op aardgas, dat is zo gebeurd.

Foto: Fluvius

Die opslagtank in je tuin beu? Geen zin om op kerstavond zonder verwarming te vallen? Dan is aardgas iets voor jou! Wij van Eandis zetten de voordelen graag op een rij.

1. Betaalbaar

Het voordeel start al bij de aankoop van je installatie. Een condensatieketel op aardgas is goedkoper dan een op stookolie en je verbruikt tot 40 % minder in vergelijking met een 15 jaar oude ketel.Ook de installatie- en onderhoudskosten vallen zeer goed mee. 

2. Vlot geïnstalleerd

Ook het installeren verloopt vlot. Een van onze adviseurs regelt jouw overstap en helpt je waar nodig.

3. Plaatsbesparend

Je wint meteen heel wat plaats. Aan jou of je kiest voor een wand- of staande ketel. Beide modellen voorzien je minstens vijftien jaar van warmte.

4. Veilig

Geur, lawaai, kans op lekken, … Allemaal verleden tijd wanneer je kiest voor een verwarming op gas. Bovendien is aardgas niet zelfontbrandend en niet giftig.

5. Altijd voorradig

Een stookolietank vullen, is meteen een hap uit je budget. Met aardgas betaal je maandelijks in functie van je verbruik. Bovendien is het niet mogelijk om zonder te vallen. Eandis levert je aardgas langs een leidingnetwerk tot bij je thuis.

6. Geen gedoe

Om de twee jaar een ketelonderhoud door de installateur en klaar! Er zijn geen andere controles of keuringen nodig.

Nog niet overtuigd?

Bereken dan hier je winst en terugverdientijd! Klaar om over te schakelen? Dat kan snel en eenvoudig online. Wil je graag nog meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website of contacteer ons!

Wat schreef de Livios-redactie over energiebronnen?