Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Sibomat NV en is dus niet geschreven door Livios.

Ben je bij sleutel-op-de-deur zeker dat je huis er echt komt?

Als je bouwt met Sibomat ben je zeker van het eindresultaat. Dat is heel normaal voor bouwpromotoren. Maar uniek voor een sleutel-op-de-deurbedrijf!

Foto: Sibomat NV

Gouden regel voor elke bouwheer: ga alleen in zee met een bouwbedrijf dat je volledig kan vertrouwen. Hoe je dat weet? Kijk naar referenties.

Foto: Sibomat NV

Bouwen is onvermijdelijk een beetje risico's nemen. Want zo'n grote investering doe je meestal maar één keer in je leven. Met deze gouden regel vermijd je veel onheil ....

Check je aannemer op voorhand
Gouden regel voor elke bouwheer: ga alleen in zee met een bouwbedrijf dat je volledig kan vertrouwen. Hoe je dat weet? Kijk naar referenties. Vraag bestaande klanten naar hun ervaringen. En check zwart op wit of je aannemer financiële of sociale schulden heeft.

Hoe je dat doet? Heel eenvoudig: via de nieuwe website Buildyourhome.be van de Confederatie Bouw. Hier vind je alleen aannemers en bouwbedrijven zónder sociale en fiscale schulden. Zo ontdek je meteen dat je met Sibomat altijd goed zit!

Kies voor een voltooiingswaarborg van 100 %
Meer zelfs, Sibomat biedt alle voordelen van een sleutel-op-de-deurbedrijf én meer. Je bent niet alleen beschermd door de wet-Breyne, maar krijgt ook een voltooiingswaarborg van 100 %.

Wat? Je leest het goed. Als je bouwt met Sibomat ben je zeker van het eindresultaat. Dat is heel normaal voor bouwpromotoren. Maar uniek voor een sleutel-op-de-deurbedrijf!

Sibomat bouwt verder waar anderen stoppen ...
Sla bovenstaande raad niet in de wind. Je kent waarschijnlijk zelf ook mensen die duizenden euro's betaalden aan een aannemer ... die even later failliet ging. Resultaat: geld weg en geen huis.

Maar wat dan? Op zoek naar een ander bouwbedrijf dat de draad kan oppikken? Absoluut! Sibomat hielp al verschillende bouwheren uit de nood die hun bouwdroom in rook zagen opgaan na het faillissement van hun aannemer.

Conclusie: ga voor zekerheid
Kan een sleutel-op-de-deurbedrijf garanderen dat jouw huis er ook echt komt? Helaas niet. Bouwen blijft in dat geval altijd een beetje risico's nemen. Tenzij je rekent op Sibomat. Want wij bieden wél 100 % zekerheid. Met andere woorden: écht zorgeloos bouwen doe je met Sibomat!

Bezorg je plannen aan Sibomat
Benieuwd naar een samenwerking met Sibomat? Wij stellen niet teleur. 97 % van de Sibomat-klanten is zeer tevreden met het resultaat. Dat zeggen onze kwartaalbevragingen. Bovendien zijn we het meest klantvriendelijke bouwbedrijf van België. Dát zegt Test-Aankoop.

Dus waar wacht je op? Upload je bouwplan op onze website. Bezoek een van onze kijkwoningen bij jou in de buurt. Of schrijf je in op onze nieuwsbrief voor meer bouwtips. 

Wat schreef de Livios-redactie over sleutel-op-de-deur?