Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Sibomat NV en is dus niet geschreven door Livios.

Budgetvriendelijk bouwen? Kies voor flexibiliteit!

Ook door zelf een handje toe te steken, bespaar je heel wat. Geen probleem voor Sibomat!

Foto: Sibomat NV

Stel: je wil een woning bouwen die eigenlijk 200.000 euro kost, en je hebt maar 190.000 euro. Berg je je plannen dan maar beter op? Absoluut niet! Tenminste, als je werkt met een flexibele bouwfirma.

Een absolute must voor wie budgetvriendelijk wil bouwen: flexibiliteit! Sibomat staat van begin tot eind aan jouw zijde. Dat wil zeggen: we doen er alles aan om jouw project te laten slagen. Niet alleen technisch en esthetisch, maar ook budgettair.

Sibomat bewaakt jouw budget op drie manieren:

1. Wij denken met je mee

Om binnen je budget te blijven, heb je een bouwbedrijf nodig dat bereid is om met jou mee te denken. Bijvoorbeeld door de bovenverdieping nog niet af te werken. Of door de plaatsing van de vaste trap naar de zolder nog even uit te stellen, tot er over een paar jaar kinderen komen en er opnieuw budget is. Uiteraard voorzien we wel alles om de kinderkamers later snel af te kunnen werken.

2. Jij krijgt de ruimte om zelf een handje toe te steken

Ook door zelf een handje toe te steken, bespaar je heel wat. Zo is het voor Sibomat geen enkel probleem dat je zelf de isolatie aanbrengt. Dat is niet alleen budgetvriendelijk, maar ook gewoon leuk. Het gevoel dat je meebouwt aan je eigen huis, daar kan niks tegenop!

3. Samen maken we duidelijke prijsafspraken

Bouwen is een financiële uitdaging. Daarom garanderen we van bij de start budgetzekerheid. Je krijgt een gedetailleerde offerte met de kostprijs, waarbij we alles in kaart brengen. Ook wat je bespaart door sommige werken uit te stellen of zelf te doen. Cijferwerk op maat van jouw project!

Die prijstransparantie is ook een van de redenen dat Sibomat door Test-Aankoop werd uitgeroepen tot meest klantvriendelijke bouwbedrijf van België.

Bezoek Sibomat op Batibouw

Wil jij ook flexibel bouwen op maat van je budget? Contacteer ons vandaag nog. Bezoek een van onze kijkwoningen bij jou in de buurt, schrijf je in op onze nieuwsbrief voor meer bouwtips of bezoek ons op Batibouw (Paleis 8, stand 304).

Wat schreef de Livios-redactie over bouwen?