Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Kömmerling en is dus niet geschreven door Livios.

Nieuw schuifraam nodig en weinig ruimte?

Kömmerling PremiSlide 76

Foto: Kömmerling

Compakt - efficiënt en veelzijdig als schuifraam en -deur

PremiSlide 76 is een veelzijdig schuifsysteem. Het schuifsysteem biedt veel nieuwe mogelijkheden dankzij de beperkte plaatsinname, perfect toepasbaar in kleinere ruimtes en garandeert maximale lichtinval. Met een Uf-waarde van 1,4 W / (m²K) in de standaarduitvoering bereik je de beste energetische waarde in zijn klasse.

Daarnaast is er dankzij een speciaal beslag, de “ECO SLIDE”, en dit in samenwerking met onze partner Siegenia, een nieuw schuivend sluitsysteem mogelijk. De SOFT CLOSE (in optie) demper remt de vleugel net voor zijn eindstand af en trekt deze vleugel zacht in de definitieve sluitstand. Deze demper behoed je voor mogelijke letsels indien het schuifraam te hard zou gesloten worden. Bovendien zorgt de demper ook voor minder slijtage bij veelvuldig gebruik.

Het innovatieve systeem biedt ook zeer goeie thermische isolatie en dankzij de grote glaspartijen verkrijg je optimaal zonlicht.

De PremiSlide zal je niet alleen bekoren door zijn elegant design en tal van ontwerpmogelijkheden maar ook door het grote aanbod aan kleuren. Naast klassiek PVC wit en crème zijn folies mogelijk met houtdessin, unikleuren en metaalkleuren.

Optioneel kan je kiezen voor de AluClip, de voordelen van een kunststofprofiel gecombineerd met aluminium voorzetschalen.

Kortom de voordelen zijn:

• Compact en meer ruimte bij het openen
• Grote glasoppervlakken
• Gevarieerde ontwerpmogelijkheden
• Efficiënte ventilatie

Kom naar Batibouw Paleis 4, stand 319 en ontdek de PremiSlide 76.

Meer informatie over dit bericht?


Wat schreef de Livios-redactie over ramen en deuren?